Povezane vesti
Htela sam da se ubijem, mnogo sam bola nanela! Jelena Krunić progovorila o mračnim trenucima - potresna ispovest!
Mondo 03.11.2023
Starleta jelena Krunić progovorila je o teškom periodu u životu koji je želela da okonča samoubistvom. Starleta jelena Krunić progovorila je o teškom periodu u životu koji je želela da okonča samoubistvom. Starleta i nekadašnja rijaliti… »
"Htela sam sebi da oduzmem život": Bivša učesnica Zadruge bila u paklu poroka: "Svi su mi bili krivi, osim mene"
Blic 02.11.2023
Učesnica rijalitija "Zadruga" Jelena Krunić progovorila je o periodu života kada je razmišljala da sebi oduzme život. Naime, kako je istakla za domaće medije ona je u tim trenucima bila u u kandžama poroka, te je smatrala da svima oko sebe nanosi… »
Vesti dana »
"Mučki je ubijen" Seka Aleksić se oglasila nakon jezive tragedije, ne može da veruje šta se dogodilo: Majka ga je zlostavljala
Kurir pre 3 satajoš 31 povezana
Tužilaštvo u Kikindi za Insajder: U eksploziji u fabrici u Čoki teže povređene tri osobe
Insajder pre 4 satijoš 23 povezane
Novi udarac za Iran! U Siriji ubijen general Revolucionarne garde: Pobunjenici pokrenuli ofanzivu, uključili se i Rusi
Blic pre 5 satijoš 25 povezanih
Putinov monstrum topi kamenje i ostavlja pustoš iza sebe! Rusi aktivirali moćnu raketu "Orešnik", nastao pakao na zemlji!
Kurir pre 3 satajoš 24 povezane