Повезане вести
Хтела сам да се убијем, много сам бола нанела! Јелена Крунић проговорила о мрачним тренуцима - потресна исповест!
Мондо 03.11.2023
Старлета јелена Крунић проговорила је о тешком периоду у животу који је желела да оконча самоубиством. Старлета јелена Крунић проговорила је о тешком периоду у животу који је желела да оконча самоубиством. Старлета и некадашња… »

"Хтела сам себи да одузмем живот": Бивша учесница Задруге била у паклу порока: "Сви су ми били криви, осим мене"
Блиц 02.11.2023
Учесница ријалитија "Задруга" Јелена Крунић проговорила је о периоду живота када је размишљала да себи одузме живот. Наиме, како је истакла за домаће медије она је у тим тренуцима била у у канџама порока, те је сматрала да… »

Вести дана »
"Не, то није тако": Никола Јокић на два језика решио највећу заблуду коју имамо о њему
Мондо пре 24 минутајош 44 повезане
Дијана Хрка наставља штрајк глађу: Из „ћациленда“ мајку, која је изгубила дете, малтретирају музиком
Нова пре 15 минутајош 20 повезаних
Посланици данас започињу расправу о Закону о бирачком списку и лекс специјалису за Генералштаб
Бета пре 2 сатајош 15 повезаних
Данас у Србији хладније, облачно, понегде са слабом кишом
Нови магазин пре 24 минутајош 15 повезаних
Данас је почела примена ЕЕС система на Хоргошу: Погледајте како то изгледа и шта све ЕУ сада бележи о вама
Мондо пре 15 минутајош 13 повезаних