Povezane vesti
Milica Pavlović oplela po kolegi Aci Lukasu!
Svet plus 03.11.2023
Pevačica Milica Pavlović oplela po kolegi Aci Lukasu sa kojim više nije u dobrim odnosima i kako kaže nada se da nikome više neće uraditi ono što je uradio njoj. Posle dueta "Kidaš me" Milica Pavlović i Aca Lukas prekinuli su prijateljski kontakt… »
"Nadam se da nikom neće uraditi ono što je meni!" Milica Pavlović oplela po Lukasu - odmah stigao odgovor!
Mondo 03.11.2023
Milica Pavlović oplela po kolegi Aci Lukasu sa kojim već neko vreme nije u dobrim odnosima. Milica Pavlović oplela po kolegi Aci Lukasu sa kojim već neko vreme nije u dobrim odnosima. Nakon velikog uspeha duetske numere "Kidaš me" koju su zajedno… »
"Nadam se da nikome neće uraditi ono što je meni" Milica Pavlović ljuta na Lukasa, a evo šta su joj poručili iz Acinog…
Kurir 03.11.2023
Milica Pavlović i Aca Lukas snimili su duet "Kidaš me" koji je imao mnogo uspeha, a onda su se iznenada posvađali i prekinuli kontakt. O svađi sa Lukasom, Ognjen Amidžić pitao je Milicu u svojoj emisiji, a ona je samo kratko prokomentarisala. -… »
"Nadam se da nikome neće uraditi ono što je meni": Milica Pavlović prekinula svaki kontakt sa Acom Lukasom
Blic 02.11.2023
Milica Pavlović i Aca Lukas zajedno su snimili duet za pesmu "Kidaš me", međutim, nakon saradnje njihovi odnosi su zahladneli, te danas nemaju apsolutno nikakav kontakt. Milica Pavlović na ovu temu progovorila je u emisiji "Amidži šou". - Nadam se… »
Vesti dana »
Sneg napravio haos širom Srbije: Mećava pravi probleme u ovom delu Srbije, kolaps na auto-putu Miloš Veliki (Foto)
Mondo pre 21 minutajoš 24 povezane
Počela saslušanja u Tužilaštvu uhapšenih za tragediju na Železničkoj stanici u Novom Sadu
RTV pre 57 minutajoš 47 povezanih
Rhmz upozorenje! Očekuje se osetno zahlađenje i obilne padavine, evo gde će sneg dostići 20 centimetara
Telegraf pre 2 satajoš 13 povezanih
Rusko ministarstvo: Sve bojeve glave rakete "orešnik" stigle do cilja; ukrajinski parlament otkazao sednicu zbog nove opasnosti
RTS pre 22 minutajoš 42 povezane