Povezane vesti
"Nadam se da nikom neće uraditi ono što je meni!" Milica Pavlović oplela po Lukasu - odmah stigao odgovor!
Mondo 03.11.2023
Milica Pavlović oplela po kolegi Aci Lukasu sa kojim već neko vreme nije u dobrim odnosima. Milica Pavlović oplela po kolegi Aci Lukasu sa kojim već neko vreme nije u dobrim odnosima. Nakon velikog uspeha duetske numere "Kidaš me" koju su zajedno… »
"Nadam se da nikome neće uraditi ono što je meni": Milica Pavlović prekinula svaki kontakt sa Acom Lukasom
Blic 02.11.2023
Milica Pavlović i Aca Lukas zajedno su snimili duet za pesmu "Kidaš me", međutim, nakon saradnje njihovi odnosi su zahladneli, te danas nemaju apsolutno nikakav kontakt. Milica Pavlović na ovu temu progovorila je u emisiji "Amidži šou". - Nadam se da je… »
Vesti dana »
RHMZ objavio kakvo vreme nas čeka u novogodišnjoj noći i za dane praznika
Morava info pre 45 minutajoš 25 povezanih
Građani popunjavali studentske listiće gde su stigli, penzioneri oduševili: Poznato kada će biti saopšteno koliko je prikupljeno potpisa za izbore
Nova pre 45 minutajoš 44 povezane
Uklonjeni šatori ispred Narodne skupštine, radnici postavljaju montažne objekte za Novu godinu (FOTO)
Danas pre 3 satajoš 18 povezanih
Vučić o rezultatu Srpske liste: Veoma sam srećan, to su junaci i zaslužuju i veću podršku države
Serbian News Media pre 45 minutajoš 52 povezane
Šta se zapravo dogodilo juče na Floridi? Zelenski ima razlog za slavlje
Vesti online pre 1 satjoš 62 povezane