Povezane vesti
"Nadam se da nikom neće uraditi ono što je meni!" Milica Pavlović oplela po Lukasu - odmah stigao odgovor!
Mondo 03.11.2023
Milica Pavlović oplela po kolegi Aci Lukasu sa kojim već neko vreme nije u dobrim odnosima. Milica Pavlović oplela po kolegi Aci Lukasu sa kojim već neko vreme nije u dobrim odnosima. Nakon velikog uspeha duetske numere "Kidaš me" koju su zajedno… »
"Nadam se da nikome neće uraditi ono što je meni": Milica Pavlović prekinula svaki kontakt sa Acom Lukasom
Blic 02.11.2023
Milica Pavlović i Aca Lukas zajedno su snimili duet za pesmu "Kidaš me", međutim, nakon saradnje njihovi odnosi su zahladneli, te danas nemaju apsolutno nikakav kontakt. Milica Pavlović na ovu temu progovorila je u emisiji "Amidži šou". - Nadam se da je… »
Vesti dana »
AFP: Više od 100 hiljada ljudi odalo počast žrtvama nesreće u Novom Sadu
Beta pre 7 minutajoš 81 povezana
MUP Srbije: U Novom Sadu prisutno oko 39.000 građana na neprijavljenom javnom okupljanju, nije bilo incidenata
Serbian News Media pre 2 satajoš 48 povezanih
VIDEO: I građani Ljubljane sa 16 minuta tišine odali poštu stradalima u padu nadstrešnice u Novom Sadu
Radio 021 pre 4 satijoš 50 povezanih
VIDEO: Kraj komemorativnog skupa u Novom Sadu, građani u tišini odali počast stradalima
Radio 021 pre 42 minutajoš 30 povezanih