Povezane vesti
Bosanac potkradao poslodavca u Salcburgu: "Ojadio" firmu za 100.000 evra, imao i saučesnike
Telegraf 03.11.2023
Sva četvorica muškaraca su prijavljena javnom tužiocu. Državljanin Bosne i Hercegovine (28) optužen je da je u periodu od skoro godinu dana potkradao poslodavca za kojeg je radio, tajno iznoseći materijal i alat iz kompanije, pri čemu je kompaniji naneo… »
Tajno iznosio materijal i alat iz kompanije: Radnik iz BiH potkradao poslodavca u Austriji, imao i pomagače
Večernje novosti 03.11.2023
DRŽAVLjANIN Bosne i Hercegovine (28) optužen je da je u periodu od skoro godinu dana potkradao poslodavca za kojeg je radio, tajno iznoseći materijal i alat iz kompanije, pri čemu je kompaniji naneo štetu u vrednosti od 100.000 evra. Foto: V. Mitrić Kako… »
Tajno iznosio materijal i alat iz kompanije: Radnik iz BiH potkradao poslodavca u Austriji, šteta 100.000 evra
Blic 03.11.2023
Državljanin Bosne i Hercegovine (28) optužen je da je u periodu od skoro godinu dana potkradao poslodavca za kojeg je radio, tajno iznoseći materijal i alat iz kompanije, pri čemu je kompaniji naneo štetu u vrednosti od 100.000 evra. Kako prenose… »
Vesti dana »
Tramp pohvalio sam sebe: Niko nikada nije učinio više za NATO od mene, "nijedna osoba, niti predsednik"
Euronews pre 1 satjoš 29 povezanih
Diplomatija u doba skrinšotova: Makronova poruka Trampu čitana između redova
NIN pre 3 satajoš 35 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 35 minutajoš 58 povezanih
Novi botovski napad, broj pratilaca na Instagram nalogu za sat porastao za 28.000
Serbian News Media pre 5 satijoš 6 povezanih
Mađarska posle peteraca eliminisala Španiju: Srbija sa prvog mesta ide u polufinale! Crta se meč sa Hrvatskom
Kurir pre 1 satjoš 37 povezanih