Povezane vesti
Moj deda na onom svetu sigurno ne gleda nijedan kanal: Neverovatna situacija u dragačevskom selu Lisice, meštani moraju da…
RINA 03.11.2023
Moj deda na onom svetu sigurno ne gleda nijedan kanal: Neverovatna situacija u dragačevskom selu Lisice, meštani moraju da plaćaju televizijsku pretplatu na groblju (FOTO) Lučani – Kad su meštani sela Lisice u Donjem Dragačevu uvodili struju u kapelu… »
"Moj deda na onom svetu sigurno ne gleda TV": Neverovatna situacija u dragačevskom selu, meštani moraju da plaćaju…
Blic 03.11.2023
Kad su meštani sela Lisice u Donjem Dragačevu uvodili struju u kapelu, nisu ni slutili da će im to doneti i račun za, verovali ili ne – televizijsku pretplatu. Ilija Domanović zvani Đavo predsednik je sela i on je podržao lokalnog sveštenika i svoje… »
Bizarno! U dragačevskom selu meštani moraju da plaćaju TV pretplatu na groblju: Sahranjeni sigurno ne gledaju program
Mondo 03.11.2023
Meštani sela u Donjem Dragačevu plaćaju televizijsku pretplatu na groblju. Meštani sela u Donjem Dragačevu plaćaju televizijsku pretplatu na groblju. Meštani sela Lisice u Donjem Dragačevu uveli su struju u kapeli ni ne sluteći da će im na računu sa… »
Vesti dana »
Silna Srbija u polufinalu Evropskog prvenstva: Olimpijski prvak srušio Mađarsku u vaterpolo klasiku
Danas pre 40 minutajoš 3 povezane
(Foto, video) Veliki požar na Altini! Zapalio se stan, ulica puna vatrogasaca: Šestoro ljudi prevezeno na VMA!
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
U Čileu proglašeno stanje katastrofe zbog velikih šumskih požara, najmanje 16 ljudi poginulo
Danas pre 5 satijoš 1 povezana