Povezane vesti
Seksualno zlostavljanje: Amerikanka optužila pevača Aerosmita Stivena Tajlera za napad pre blizu 50 godina
BBC News 03.11.2023
U tužbi podnetoj Vrhovnom sudu Njujorka, žena navodi da je pretrpela „ozbiljnu emotivnu bol". Žena je podnela tužbu za seksualni napad protiv pevača Aerosmita Stivena Tajlera, tvrdeći da ju je dva puta spopao 1975. kada je imala 17 godina. Tužbu… »
Seksualno zlostavljanje: Amerikanka optužila pevača Aerosmita Stivena Tajlera za napad pre blizu 50 godina
Južne vesti 03.11.2023
Getty Images Stiven Tajler sada ima 75 godina Žena je podnela tužbu za seksualni napad protiv pevača Aerosmita Stivena Tajlera, tvrdeći da ju je dva puta spopao 1975. kada je imala 17 godina. Tužbu je Vrhovnom sudu Njujorka podnela Džin Belino, koja… »
"Uvukao me u govornicu, gurnuo jezik u grlo i skidao mi odeću" Nove optužbe za nasilje protiv muzičara: "Imala sam 17…
Kurir 03.11.2023
Nova optužnica za seksualni napad protiv muzičara Stivena Tajlera (75) podignuta je u četvrtak, 2. novembra u Njujorku. Prema dokumentima do kojih je došao Page Six, tužiteljka Džejn Belino tvrdi da ju je Tajler napao u leto 1975. godine. Radila je… »
Vesti dana »

Nikola Jokić postavio novi rekord i ispisao istoriju NBA lige i Denvera!
Telegraf pre 2 satajoš 17 povezanih

Upaljen narandžasti meteo alarm, danas na udaru ovaj deo Srbije! Rhmz objavio upozorenje, evo do kada će padati kiša
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane

Tri poruke iz prepiske na Signalu o napadu na Jemen – analiza i objašnjenje
Južne vesti pre 35 minutajoš 10 povezanih