Повезане вести

Сексуално злостављање: Американка оптужила певача Аеросмита Стивена Тајлера за напад пре близу 50 година

Сексуално злостављање: Американка оптужила певача Аеросмита Стивена Тајлера за напад пре близу 50 година

Јужне вести 03.11.2023
Гетти Имагес Стивен Тајлер сада има 75 година Жена је поднела тужбу за сексуални напад против певача Аеросмита Стивена Тајлера, тврдећи да ју је два пута спопао 1975. када је имала 17 година. Тужбу је Врховном суду Њујорка… »

BBC News 03.11.2023
У тужби поднетој Врховном суду Њујорка, жена наводи да је претрпела „озбиљну емотивну бол". Жена је поднела тужбу за сексуални напад против певача Аеросмита Стивена Тајлера, тврдећи да ју је два пута спопао 1975. када је имала… »
"Увукао ме у говорницу, гурнуо језик у грло и скидао ми одећу" Нове оптужбе за насиље против музичара: "Имала сам 17 година"…

"Увукао ме у говорницу, гурнуо језик у грло и скидао ми одећу" Нове оптужбе за насиље против музичара: "Имала сам 17 година"…

Курир 03.11.2023
Нова оптужница за сексуални напад против музичара Стивена Тајлера (75) подигнута је у четвртак, 2. новембра у Њујорку. Према документима до којих је дошао Паге Сикс, тужитељка Џејн Белино тврди да ју је Тајлер напао у лето… »

Вести дана »