Povezane vesti
Nenadić: U kampanju smo ušli sa neraščišćenim računima
N1 Info 03.11.2023
„Može se opet očekivati da ćemo imati izrazitu nesrazmeru u finansijskim ulaganjima između SNS-a i njegove koalicije i svih ostalih učesnika izbora“, rekao je u intervjuu za CINS Nemanja Nenadić, programski direktor Transparentnosti Srbija. Prenosimo… »
Nenadić (TS): Nijedan od ključnih problema kontrole finansiranja izborne kampanje nije rešen
Danas 03.11.2023
Programski direktor nevladine organizacije Transparentnost Srbija (TS) Nemanja Nenadić izjavio je danas da nije rešen nijedan ključni problem kontrole finansiranja izborne kampanje, o kojima je govorila Kancelarija za demokratske institucije i ljudska… »
Nenadić: U kampanju smo ušli sa neraščišenim računima
Novi magazin 03.11.2023
„Može se opet očekivati da ćemo imati izrazitu nesrazmeru u finansijskim ulaganjima između SNS-a i njegove koalicije i svih ostalih učesnika izbora“, rekao je u intervjuu za CINS Nemanja Nenadić, programski direktor Transparentnosti Srbija. Prenosimo… »
Vesti dana »

"Izubijana sam, ide mi krv sa svih strana, prebio me je, molim vas zovite hitnu pomoć" Ana Nikolić unakažena od batina uznemirujući snimak
Kurir pre 5 minutajoš 33 povezane

Voša prva na tabeli! Milosavljević pogodio posle 30 sekundi, Dele dokrajčio TSC
Kurir pre 5 minutajoš 29 povezanih

Pristalice SNS-a širom Srbije protestovale protiv blokada
Serbian News Media pre 2 satajoš 19 povezanih

Odbojkašice Srbije započele odbranu titule na Svetskom prvenstvu pobedom nad Ukrajinom
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 41 povezana

Srbija na Evrobasketu 2025: potvrđen spisak i pripreme za prvenstvo
Naslovi.ai pre 2 satajoš 45 povezanih