Povezane vesti
Vladimir Štimac uz koaliciju NADA u Beogradu: „Mislim da su nam se ideali poklopili“
N1 Info 03.11.2023
U politiku sam ušao jer želim da se čuje glas naroda, to je stvar na koju ću se najviše fokusirati i zato sam odlučio da stanem uz Miloša Jovanovića i listu NADA za Beograd i NADA za Srbiju, jer mislim da su nam se ideali poklopili, izjavio je danas… »
Štimac: U politiku sam ušao jer želim da se čuje glas naroda
Danas 03.11.2023
U politiku sam ušao jer želim da se čuje glas naroda, to je stvar na koju ću se najviše fokusirati i zato sam odlučio da stanem uz Miloša Jovanovića i listu NADA za Beograd i NADA za Srbiju, jer mislim da su nam se ideali poklopili, izjavio je danas… »
Bivši košarkaš Vladimir Štimac podržao koaliciju NADA na beogradskim izborima
Novi magazin 03.11.2023
Bivši reprezentativac Srbije u košarci Vladimir Štimac podržao je danas koaliciju NADA na predstojećim beogradskim izborima. Štimac je ispred prostorija Nove demokratske stranke Srbije (Novi DSS) na Voždovcu rekao novinarima da u politiku ulazi kao… »
Vesti dana »

Đurić sa francuskim diplomatom: O ugroženosti Srba na Kosovu i evropskom putu Srbije
Danas pre 7 satijoš 3 povezane

Američki tim povučen iz pregovora Hamasa i Izraela: Oglasio se Vitkof
Blic pre 28 minutajoš 1 povezana

(Mape): Sutra pik toplotnog talasa, paklenih 43 u plusu , a onda pad za 20 stepeni! Rhmz upalio najviši nivo upozorenja: "vreme je opasno!"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

"Crn dan u francuskoj istoriji": Ministar pravde Levin: Ako je Pariz priznao Palestinu, Izrael treba da anektira okupiranu Zapadnu obalu
Blic pre 57 minutajoš 2 povezane

Novi Pazar izgubio od Jagelonije golom u šestom minutu nadoknade, remi Radničkog i Ki Klaksvika
Danas pre 6 satijoš 3 povezane