Povezane vesti
Vladimir Štimac uz koaliciju NADA u Beogradu: „Mislim da su nam se ideali poklopili“
N1 Info 03.11.2023
U politiku sam ušao jer želim da se čuje glas naroda, to je stvar na koju ću se najviše fokusirati i zato sam odlučio da stanem uz Miloša Jovanovića i listu NADA za Beograd i NADA za Srbiju, jer mislim da su nam se ideali poklopili, izjavio je danas… »
Štimac: U politiku sam ušao jer želim da se čuje glas naroda
Danas 03.11.2023
U politiku sam ušao jer želim da se čuje glas naroda, to je stvar na koju ću se najviše fokusirati i zato sam odlučio da stanem uz Miloša Jovanovića i listu NADA za Beograd i NADA za Srbiju, jer mislim da su nam se ideali poklopili, izjavio je danas… »
Bivši košarkaš Vladimir Štimac podržao koaliciju NADA na beogradskim izborima
Novi magazin 03.11.2023
Bivši reprezentativac Srbije u košarci Vladimir Štimac podržao je danas koaliciju NADA na predstojećim beogradskim izborima. Štimac je ispred prostorija Nove demokratske stranke Srbije (Novi DSS) na Voždovcu rekao novinarima da u politiku ulazi kao… »
Vesti dana »
Detaljan vodič za građane: Pogledajte red vožnje za Novu godinu i praznike u Beogradu
Blic pre 51 minutajoš 36 povezanih
Ledena novogodišna noć u regionu, biće i do -15, a evo šta očekuje Evropu i Mediteran: Neki će uživati i na 15
Telegraf pre 2 satajoš 20 povezanih
Jagoda Lazarević za RTS: Inflacija značajno usporila, dolazak novih aktera na tržište može dodatno spustiti cene
RTS pre 1 satjoš 16 povezanih