Povezane vesti
Klop: Dijas će sam odlučiti da li može da igra
Politika 03.11.2023
Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop izjavio je danas da će dozvoliti Luisu Dijasu da sam odluči da li će moći da igra ovog vikenda, posle otmice njegovog oca u Kolumbiji. Klop je potvrdio da se 26-godišnji Dijas vratio treninzima u sredu, dok se… »
Klop: Čekamo dobre vesti iz Kolumbije
Sportski žurnal 03.11.2023
Trener Liverpula potvrdio da je Dijaz počeo da trenira, ali da će sam odlučiti da li će igrati protiv Lutona. Trener Liverpula Jirgen Klop izjavio je danas da će dozvoliti Luisu Dijazu da sam odluči da li će moći da igra ovog vikenda, posle otmice… »
Klop: Dijas će sam odlučiti da li može da igra
Sport klub 03.11.2023
Trener Liverpula Jirgen Klop izjavio je da će dozvoliti Luisu Dijasu da sam odluči da li će moći da igra ovog vikenda, posle otmice njegovog oca u Kolumbiji. Klop je potvrdio da se 26-godišnji Dijas vratio treninzima u sredu, dok se „redsi“… »
Vesti dana »
(Foto) ovo je svima promaklo na koncertu Aleksandre Prijović: Mali Aleksandar bio na bini, a niko ga nije video: Evo i kako, mališan je ovako uživao
Blic pre 58 minutajoš 14 povezanih
Rhmz se upozorenjem oglasio još jutros pre 5: Kiša koja pada prelazi u sneg, danas će ga biti i do 10 cm! Beograd će se zabeleti već od popodneva (foto)
Kurir pre 41 minutajoš 8 povezanih
Na protestu na Slaviji bilo oko 100.000 ljudi - tri puta više od procene MUP-a
Radio 021 pre 1 satjoš 6 povezanih
Stravična nesreća u Paraćinu: „Citroen“ uništen do neprepoznatljivosti, strahuje se da ima mrtvih
Nova pre 1 satjoš 8 povezanih
Trump najavio ‘najveću operaciju deportacije u američkoj historiji’
Al Jazeera pre 1 satjoš 2 povezane