Povezane vesti

Mijailović odgovorio na saopštenje Zvezde: Partizan zarađuje od prodaje karata, razumem da drugu stranu boli

Mijailović odgovorio na saopštenje Zvezde: Partizan zarađuje od prodaje karata, razumem da drugu stranu boli

Politika 03.11.2023
Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović dao je izjavu za Sport Klub u kojoj je odgovorio na saopštenje Crvene zvezde u vezi korišćenja termina u Areni i istakao da „crno-beli” imaju višegodišnji ugovor sa najvećom dvoranom u… »
Mijailović odgovorio Zvezdi, otkrio i koliko je Partizan uplatio za porez

Mijailović odgovorio Zvezdi, otkrio i koliko je Partizan uplatio za porez

Sportski žurnal 03.11.2023
“Partizan ima višegodišnji ugovor sa Arenom”. Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović dao je izjavu za Sport klub u kojoj je odgovorio na saopštenje Crvene zvezde u vezi korišćenja termina u Areni i istakao da crno-beli imaju… »
Mijailović odgovorio zvezdi Partizan ima višegodišnji ugovor sa Arenom

Mijailović odgovorio zvezdi Partizan ima višegodišnji ugovor sa Arenom

Dnevnik 03.11.2023
BEOGRAD: Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović dao je izjavu za Sport Klub u kojoj je odgovorio na saopštenje Crvene zvezde u vezi korišćenja termina u Areni i istakao da "crno-beli" imaju višegodišnji ugovor sa najvećom… »
Odgovor predsednika KK Partizan večitom rivalu: Znam da ih boli

Odgovor predsednika KK Partizan večitom rivalu: Znam da ih boli

Danas 03.11.2023
Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović odlučio je da odgovori na optužbe Crvene zvezde da „Beogradska arena“ protežira crno-bele i da je Partizan, konkretno, uzurpirao dvoranu. U razgovoru za Sport Klub, Mijailović je rekao… »
Šta to "boli" Crvenu zvezdu? Ostoja Mijailović odgovorio na saopštenje "večitog" rivala!

Šta to "boli" Crvenu zvezdu? Ostoja Mijailović odgovorio na saopštenje "večitog" rivala!

Sportske.net 03.11.2023
Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović odgovorio je na saopštenje Crvene zvezde. Crvena zvezda smatra da nema ravnopravan tretman u vezi sa podelom termina treninga prvog tima i mlađih selekcija u Beogradskoj areni. U saopštenju je… »
Partizan odgovorio na saopštenje zvezde! Ostoja Mijailović se oglasio: "Znam da ih boli, ali..."

Partizan odgovorio na saopštenje zvezde! Ostoja Mijailović se oglasio: "Znam da ih boli, ali..."

Mondo 03.11.2023
Ostoja Mijailović odgovorio je na saopštenje Crvene zvezde. Ostoja Mijailović odgovorio je na saopštenje Crvene zvezde. Partizan je odgovorio Crvenoj zvezdi na saopštenje kluba. Predsednik crno-belih Ostoja Mijailović oglasio se posle objave… »
Ostoja Mijailović odgovorio Zvezdi: "Javnost ovo verovatno ne zna, ali..."

Ostoja Mijailović odgovorio Zvezdi: "Javnost ovo verovatno ne zna, ali..."

Telegraf 03.11.2023
Predsednik crno-belih odgovorio na optužbe. Predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović, odgovorio je na optužbe iz crveno-belog tabora da tim čiji je on predsednik uzurpira Arenu. Prvi čovek crno-belih je u razgovoru za Sport Klub naveo da Partizan… »

Vesti dana »