Povezane vesti
Švarm o ostavci Vulina: Mislim da su se on i Vučić to dogovorili
Nova 03.11.2023
Urednik nedeljnika Vreme Filip Švarm je ocenio da je direktor Bezbednosno informativne agencije (BIA) Aleksandar Vulin poneo ostavku jer "nije imao izbora, odnosno da bi bio smenjen". „Mislim da su se on i (predsednik Srbije Aleksandar ) Vučić to… »
Švarm o ostavci Vulina: Mislim da su se on i Vučić to dogovorili
N1 Info 03.11.2023
Urednik nedeljnika Vreme Filip Švarm je ocenio da je direktor Bezbednosno informativne agencije (BIA) Aleksandar Vulin poneo ostavku jer "nije imao izbora, odnosno da bi bio smenjen". „Mislim da su se on i (predsednik Srbije Aleksandar ) Vučić to… »
Švarm za Betu: Vulin nije imao izbora
Radio sto plus 03.11.2023
“Mislim da su se on i (predsednik Srbije Aleksandar ) Vučić to dogovorli”, rekao je Švarm agenciji Beta. Dodao je da se znalo, “još od onog trenutka kada su SAD uvele sankciju protiv Vulina” da je njegov položaj neodrživ. Prema njegovim rečima, bilo je… »
Vesti dana »

Minimalna zarada u Srbiji biće 551 evro od januara 2026. godine, odluku donosi Vlada
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 42 povezane

Na panelu u EP dogovoren rad na šest pitanja: Finansiranje Srbije od EU, sankcije i status SNS u EPP
Beta pre 39 minutajoš 26 povezanih

Opozicija u Strazburu: Srbija na prekretnici političke krize, EU da podrži građane, a ne Vučića
Beta pre 2 satajoš 32 povezane

Vremenska prognoza Srbije za 9. i 10. septembar 2025: kraj toplog perioda i dolazak olujnog nevremena
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih

Francuska gurnuta u novu političku krizu: Čeka se Makron da predloži premijera, ova imena su u igri
Danas pre 3 satajoš 29 povezanih