Povezane vesti
"Zovu me kasno uveče, Milica se štrecnula kad sam spomenuo ovu koleginicu"! Taksista otkrio tajne poznatih - Ona je hit!
Mondo 03.11.2023
Taksista iz Srbije koji tokom letnje sezone radi u Crnoj Gori, otkrio i da je imao prilike da razgovara s momkom koji radi na Breninoj i Bobinoj jahti. Taksista iz Srbije koji tokom letnje sezone radi u Crnoj Gori, otkrio i da je imao prilike da… »
Taksista progovorio gde je vozio poznate pevačice: Zovu me u večernjim satima... Milica burno reagovala na pomen ove koleginice…
Kurir 03.11.2023
Zoran Stojanov iz Srbije već nekoliko sezona radi u Crnoj Gori kao taksista, gde je imao priliku da vozi mnoge pevače, sportiste i glumce. Taksista je otvorio dušu i otkrio kakva iskustva ima sa poznatim ličnostima. Stojanov ističe da je kroz nekoliko… »
Vesti dana »

Nevreme u Srbiji: Grad u Požarevcu, kiša u Beogradu, MUP izdao upozorenje na jaku oluju s kišom
Insajder pre 2 satajoš 111 povezana

Nastavljeni protesti u Srbiji, ali i policijske intervencije i privođenja
BBC News pre 3 satajoš 15 povezanih

Nastradale devojke iz Lazarevca! Detalji teške nesreće na putu Trebinje-Bileća, automobil podleteo pod kamion
Blic pre 57 minutajoš 38 povezanih

Crvena zvezda se oglasila zbog Filipa Petruševa: Saopštenje je kratko, ali je sve jasno
Mondo pre 1 satjoš 27 povezanih

VIDEO Snažna oluja pogodila Požarevac: Vetar oduvao deo krova i obarao drveće
Nova pre 2 satajoš 20 povezanih