Povezane vesti
"Zovu me kasno uveče, Milica se štrecnula kad sam spomenuo ovu koleginicu"! Taksista otkrio tajne poznatih - Ona je hit!
Mondo 03.11.2023
Taksista iz Srbije koji tokom letnje sezone radi u Crnoj Gori, otkrio i da je imao prilike da razgovara s momkom koji radi na Breninoj i Bobinoj jahti. Taksista iz Srbije koji tokom letnje sezone radi u Crnoj Gori, otkrio i da je imao prilike da… »
Taksista progovorio gde je vozio poznate pevačice: Zovu me u večernjim satima... Milica burno reagovala na pomen ove koleginice…
Kurir 03.11.2023
Zoran Stojanov iz Srbije već nekoliko sezona radi u Crnoj Gori kao taksista, gde je imao priliku da vozi mnoge pevače, sportiste i glumce. Taksista je otvorio dušu i otkrio kakva iskustva ima sa poznatim ličnostima. Stojanov ističe da je kroz nekoliko… »
Vesti dana »
Državni sekretar ponovo pokušao neovlašćeno da pristupi serverima, sumnja se da je cilj brisanje Generalštaba iz registra
Serbian News Media pre 20 minutajoš 56 povezanih
NIS: Korporativne kartice funkcionalne, gorivo se plaća gotovinom, Dinom i m-bankingom
N1 Info pre 1 satjoš 54 povezane
Rusija pobeđuje na frontu! Ušakov: Uspesi naše vojske utiču na pregovore sa SAD
Kurir pre 1 satjoš 44 povezane
Usvojen budžet i još 57 tačaka dnevnog reda: Gas i nafta, Antonijević, udžbenici - šta je sve usvojeno
NIN pre 3 satajoš 54 povezane
Radnički slavio u Lučanima: Kragujevčani pobedili Mladost sa 2:0
Serbian News Media pre 10 minutajoš 39 povezanih