Повезане вести
"То су урадили људи са листе Србија против насиља" Вучић о хајци против њега: Они су спремни да сруше сваку породицу у…
Курир 03.11.2023
Председник Србије Александар Вучић обратио се јавности и говори о општој харанги и хајци која се води против њега од стране политичке групе "Србија против насиља" коју предводе Драган Ђилас, Н1 и Данас, јавно вређајући и… »
Вучић: Није ми једноставно да коментаришем Вулинову оставку, од првог дана су постојали притисци
Политика 03.11.2023
Председник Србије Александар Вучић, гост је Националног дневника ТВ Пинк, где први пут говорити након филма који је приказан на Н1, а у којем се најстрашније напада он и његова породица. Вучић је рекао да је данас пола године од… »
Председник Србије Александар Вучић Победићемо их све заједно!
Дневник 03.11.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је да су постојали притисци од избора Александра Вулина на чело Безбедносно-информативне агенције и да му је тешко да коментарише његову оставку са места директора БИА. Он је у гостовању… »
Вучић: Оваква харанга на нечију породицу није постојала код нас
Телеграф 03.11.2023
"Данас је шест месеци од трагедије у "Рибникару" и дан касније у Младеновцу и Орашју и још једанпут да упутим изразе саучешћа породицама", рекао је Вучић. Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да су трагедије пре… »
Вучић о Вулиновој оставци: Он ми је друг, никада није био руски агент, постојали су притисци откако је именован
Нова 03.11.2023
Председник Србије Александар Вучић коментарисао је оставку Александра Вулина и рекао како он (Вулин) "није био руски агент" и додао је да се "захваљује Вулину на доприносу у очувању безбедности Србије и томе да наша земља буде… »
Вучић: Већ 12 година слушам лажи како ћу ускоро да признам Косово
Блиц 03.11.2023
Председник Србије Александар Вучић гостује вечерас у Националном дневнику телевизије Пинк где говори о свим горућим темама, али и нападима на њега и његову породицу. - Данас је пола године од стравичне трагедије у школи… »
ВИДЕО Гаф на РТС-у: Испод Вулинове слике и текста оставке потписан – Вучић
Нова 03.11.2023
У вечерашњем Дневнику 2 на РТС-у дошло је до гафа. Наиме, док је водитељка читала вест о оставци директора Безбедносно-информативне агенције, испод текста његове оставке и слике Александра Вулина налазио се потпис председника… »
Вучић потврдио: Постојао притисак због Вулина
Правда 03.11.2023
За мене није једноставно да коментаришем оставку Александра Вулина, провео сам пуно времена с њим, рекао је гостујући на телевизији Пинк председник Србије Александар Вучић. "Разумем његову реакцију, али није отишла његова… »
"Обавезан сам да чувам тајну, не могу да причам о томе" Вучић о оставци Вулина на место шефа БИА: Постојали су притисци
Мондо 03.11.2023
Председник Србије Александар Вучић је гостовао на телевизији "Пинк" и говорио је о оставци Александра Вулина на позицији шефа БИА. Председник Србије Александар Вучић је гостовао на телевизији "Пинк" и говорио је о оставци… »
Мржња према мајкама и породицама није кампања Вучић о опозицији: Плашим се да много стида немају
Ало 03.11.2023
Председник Србије Александар Вучић вечерас је гостовао у „Националном дневнику“. Александар Вучић у дневнику "Пинка" говорио је о хајци која се води против њега од стране дела опозиције у склопу са тајкунским медијима, јавно… »
Вучић: Стравичне трагедије у Рибникару и Младеновцу, пуно смо урадили за безбедност деце
РТВ 03.11.2023
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да су трагедије пре шест месеци, када су настрадала деца и млади у школи Владислав Рибникар и у младеновачким селима Дубона и Орашје, највеће трагедије које су… »
Вучић каже да у филму „Државни гамбит“ нема друге стране, а одбио позив продукције да говори
Н1 Инфо 03.11.2023
Коментаришући документарни филм "Ја, Александар: Државни гамбит", приказан на ТВ Н1, предсеник Србије Александар Вучић рекао је да нема другу страну и да није фер и демократски. Једна од ауторки филма Јована Полић каже за Н1 да… »
Вучић: Разумем Вулина, било је притисака
Бета 03.11.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да разуме реакцију Александра Вулина и писмо уз оставку на место шефа БИА, али да свакако није "отишла Вулинова глава" и да ће сарадња са њим бити настављена. Он је на телевизији… »
Вучић о оставци Вулина: Постојали притисци од кад је дошао на чело БИА, никада није радио ни за кога осим за Србију
Еуроневс 03.11.2023
Председник Србије Александар Вучић коментарисао је оставку коју је данас поднео директор Безбедносно информативне агенције Александар Вулин и рекао да су притисци од првог дана када је Вулин дошао на чело БИА, те да он никада… »
Вучић о оставци Вулина: Друг ми је, радујем се новој сарадњи
Време 03.11.2023
Политика „Вулин није агент Русије, што су неки неретко то изговарали, а не бих да говорим ко је све агент неких других земаља, а пре свега западних", рекао је председник Србије Прочитајте још Оставка директора БИА: Српска глава… »
Вучић о оставци директора БИА: Вулин одлично зна какве су последице биле или какве би могле да буду
Политика 03.11.2023
Председник Србије Србије Александар Вучић изјавио је поводом оставке директора БИА Александра Вулина да он није ничији агент, није агент Руске Федерације. „Не бих да говорим ко је агент неких земаља, углавном западних, а ко је… »
Вучић о Вулиновој оставци: Од првог дана постојали притисци
РТС 03.11.2023
Председник Александар Вучић изјавио је поводом оставке коју је дао директор БИА Александар Вулин, да је тачно да су од првог дана његовог именовања на ту функцију постојали притисци и захвалио му на доприносу који је дао за… »
Вучић рекао да су постојали притисци од како је Вулин ступио на функцију
Слободна Европа 03.11.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је, поводом оставке директора Безбедносно-информативне агенције Србије (БИА) Александра Вулина, да су постојали притисци од када је Вулин постављен на ту дужност. "Он одлично зна како се… »
Вучић о инвестицијама, пензијама и помоћи државе: Корисницима социјалне помоћи ускоро по 10.000 динара
Блиц 03.11.2023
Председник Србије Александар Вучић најавио је гостујући у Националном дневнику нове помоћи државе, али и нове инвестиције. - Нису људи овде да слушају како се осећам ја или моји родитељи, већ да им кажем, укупан ниво… »
Вучић: Разумем Вулина, било је притисака
Радио сто плус 03.11.2023
Он је на телевизији Пинк рекао да је у Вулиновом писму речена истина да су постојали притисци од како је именован на функцију шефа БИА. “То је тачно од првог дана је било притисака и било је недвосмислено, он одлично зна како се… »
Вучић о филму: Није демократски нити је фер
Нови магазин 03.11.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да приказивање филма "Ја, Александар: Државни гамбит" на телевизији Н1 "нити је демократски, нити је фер". "Они су претходна два дана показали како ће изгледати ова предизборна… »
Вучић: "Хвала Вулину на доприносу који је дао за очување безбедности земље"
Телеграф 03.11.2023
"Вулин ми је и друг са којим сам провео много времена, разумем и његову реакцију, али није отишла његова глава или слично" Председник Александар Вучић изјавио је вечерас, поводом оставке коју је дао директор БИА Александар… »
Вучић о трагедијама у "Рибникару" и Младеновцу: "Пуно смо урадили за безбедност деце"
Телеграф 03.11.2023
Председник Србије поново упутио саучешће породицама настрадалих. Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да су трагедије пре шест месеци, када су настрадала деца и млади у школи Владислав Рибникар и у младеновачким… »
"Он одлично зна како се то креће" Вучић о Вулиновој оставци на место директора БИА: Постојали су притисци откако је именован…
Курир 03.11.2023
Председник Србије Александар Вучић прокоментарисао је у Дневнику на ТВ Пинк оставку Александра Вулина са места директора БИА. - За мене то није једноставно да коментаришем, Вулин ми је и друг. Разумем и његову реакцију, али није… »
Вести дана »

Пронађен комад накита украденог из Лувра - објављени детаљи пљачке и нови снимак /видео/
Спутник пре 41 минутајош 49 повезаних

Израел и Хамас се међусобно оптужују за кршење примирја, настрадало девет Палестинаца
Радио 021 пре 1 сатјош 43 повезане

Мирко Иванић дуплирао предност за Звезду на Маракани после кикса ривала: Погледајте други гол црвено-белих
Телеграф пре 11 минутајош 26 повезаних

Наде омладинаца Борца 1926 остале на стативи и пречки, ТСЦ уз пуно среће до победе у Чачку (ФОТО)
Морава инфо пре 3 сатајош 29 повезаних