Повезане вести

Овако се поштује очух! Софија Шашић се појавила на премијери Аце Лукаса, сви коментаришу шта је обукла (ФОТО)

Овако се поштује очух! Софија Шашић се појавила на премијери Аце Лукаса, сви коментаришу шта је обукла (ФОТО)

Стори 03.11.2023
Софија Шашић и Аца Лукас задржали су коректне односе и након развода Аце и Соње. Десет година Софији је био замена за очинску фигуру и ћерка Жељка Шашића и Соње Вуксановић не крије да се са њим свакодневно чује и има савршен… »
Први пут у јавности после свадбе! Син и снаја Аце Лукаса стигли на црвени тепих, сви погледи упрти у лепу Ану (ФОТО)

Први пут у јавности после свадбе! Син и снаја Аце Лукаса стигли на црвени тепих, сви погледи упрти у лепу Ану (ФОТО)

Стори 03.11.2023
Вечерас се у „Штарк арени” одржава премијера филма „Покидан” снимљеног по мотивима из живота Аце Лукаса. Након пројекције, публику очекује спектакуларан концерт, а званице су дочекане на црвеном тепиху. Син и снаја Аце Лукаса… »
Плавуша засенила популарног фолкера: Дошао на премијеру са супругом - "Пишем књигу, снимаћу и филм"

Плавуша засенила популарног фолкера: Дошао на премијеру са супругом - "Пишем књигу, снимаћу и филм"

Мондо 03.11.2023
Дадо Полумента на премијери филма о Аци Лукасу. Дадо Полумента на премијери филма о Аци Лукасу Вечерас се у Штарк Арени одржава премијерно приказивање првог филма трилогије по животу Аце Лукаса, "Покидан", а одмах након филма од… »
(Видео) "ето због чега мој син не глуми": Аца Лукас на премијери филма о свом животу: Открио и шта се десило тачно у поноћ

(Видео) "ето због чега мој син не глуми": Аца Лукас на премијери филма о свом животу: Открио и шта се десило тачно у поноћ

Блиц 03.11.2023
Вечерас се одржава премијера филма по мотивима из живота певача Аце Лукаса под називом "Покидан", а како би му пружили подршку, на овом догађају појавиле су се бројне познате личности, али и породица. Лукас који након филма држи… »
"Имам трему" Прва изјава Аце Лукаса пред вечерашњу премијеру, открио шта се десило тачно у поноћ, скочила је на њега (видео)…

"Имам трему" Прва изјава Аце Лукаса пред вечерашњу премијеру, открио шта се десило тачно у поноћ, скочила је на њега (видео)…

Курир 03.11.2023
Аца Лукас стао је пред медије тик пред почетак премијере филма и открио како се осећа ко му је први честитао рођендан као и шта ће после свега што је постигао у животу. - Концерт ми не прави узбуђење нити имам трему, али… »
Дадо Полумента стигао на филм о аци лукасу! Дошао са супругом, имају велика очекивања, желе да буде емотивно као и у "Томи"

Дадо Полумента стигао на филм о аци лукасу! Дошао са супругом, имају велика очекивања, желе да буде емотивно као и у "Томи"

Курир 03.11.2023
Дадо Полумента стигао је у пратњи своје супруге и открио колико поштује Лукаса. Причао је о томе колико воли његове песме, али и да очекује да све буде емотивно као у филму о Томи. - Знам све Ацине песме био сам више пута на… »
Почела премијера филма о Аци Лукасу: Међу првима дошао син - а сви гледају у атрактивну супругу, стигла и Софија Шашић!

Почела премијера филма о Аци Лукасу: Међу првима дошао син - а сви гледају у атрактивну супругу, стигла и Софија Шашић!

Мондо 03.11.2023
Вечерас се одржава премијера филма о певачу Аци Лукасу под називом "Покидан", а како би му пружили подршку, на овом догађају појавиле су се бројне познате личости. Вечерас се одржава премијера филма о певачу Аци Лукасу под… »
Син Аце Лукаса на премијери филма о оцу, а сви му гледају у атрактивну супругу: Стигла и Софија Шашић, а ову певачицу у…

Син Аце Лукаса на премијери филма о оцу, а сви му гледају у атрактивну супругу: Стигла и Софија Шашић, а ову певачицу у…

Блиц 03.11.2023
Вечерас се одржава премијера филма о певачу Аци Лукасу под називом "Покидан", а како би му пружили подршку, на овом догађају појавиле су се бројне познате личости. Међу првима је стигла Софија Шашић, ћерка певачеве бивше жене… »
Почиње премијера филма о лукасу! Познати се окупљају, прва дошла певачица са најбољом задњицом, Курир на лицу места

Почиње премијера филма о лукасу! Познати се окупљају, прва дошла певачица са најбољом задњицом, Курир на лицу места

Курир 03.11.2023
Аца Лукас вечерас ће представити филм урађен по мотивима из његовог живота "Покидан". Прва колегиница која је стигла као подршка певачу је Сандра Африка која је као и обично својим стајлингом одушевила присутне. Провидни… »

Вести дана »