Povezane vesti
"Obrijala sam obrve da bih izgledala Kao Ceca": Katarina Grujić šokirala priznanjem: "Ostale su mi dve dlake, a mama je zamalo…
Blic 03.11.2023
Pevačica Katarina Grujić i njen izabranik fudbaler Marko Gobeljić od kada su stupili u brak nisu se odvajali, ali pošto je on potpisao ugovor za fudbalski tim u Atini, do rastanka je moralo doći. Pevačica priznaje da joj nije svejedno što su razdvojeni… »
"Obrijala sam obrve da bih bila Kao CECA, ostale su 2 dlake!" Katarina Grujić šokirala novinare: Mama je zamalo dobila NERVNI…
Kurir 03.11.2023
Katarina Grujić važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na estradi, a sada je u intervjuu za Kurir ispričala anegdotu kada je kao mala obrijala svoje obrve da bi izgledala kao Svetlana Ceca Ražnatović. 02:41 OBRIJALA SAM OBRVE, HTELA SAM DA BUDEM KAO… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: U Srbiji 51 mesto ima samo NIS pumpe, nemaju alternativu za snabdevanje gorivom
Nova ekonomija pre 2 satajoš 42 povezane
Avokatica Borović: Tužilaštvo nema nijedan validan dokaz, postupak pokušaj zastrašivanja studentskog pokreta
N1 Info pre 3 satajoš 29 povezanih
Senzacionalno! Zakon "Konačno svoj na svome" donet na Vučićevu incijativu daje neverovatne rezultate! Za samo par sati 14.500 građana podnelo prijavu
Kurir pre 3 minutajoš 120 povezanih
Šta se dešava sa evrima u menjačnicama: Oglasila se Narodna banka Srbije i saopštila šta će biti s kursom
Kurir pre 3 minutajoš 22 povezane
„Sudbina Ukrajine je sudbina Evrope, ali imamo mnogo karata u rukama“: Evropski lideri na sastanku sa Zelenskim u Londonu
Danas pre 53 minutajoš 68 povezanih