Povezane vesti
"Obrijala sam obrve da bih izgledala Kao Ceca": Katarina Grujić šokirala priznanjem: "Ostale su mi dve dlake, a mama je zamalo…
Blic 03.11.2023
Pevačica Katarina Grujić i njen izabranik fudbaler Marko Gobeljić od kada su stupili u brak nisu se odvajali, ali pošto je on potpisao ugovor za fudbalski tim u Atini, do rastanka je moralo doći. Pevačica priznaje da joj nije svejedno što su razdvojeni… »
"Obrijala sam obrve da bih bila Kao CECA, ostale su 2 dlake!" Katarina Grujić šokirala novinare: Mama je zamalo dobila NERVNI…
Kurir 03.11.2023
Katarina Grujić važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na estradi, a sada je u intervjuu za Kurir ispričala anegdotu kada je kao mala obrijala svoje obrve da bi izgledala kao Svetlana Ceca Ražnatović. 02:41 OBRIJALA SAM OBRVE, HTELA SAM DA BUDEM KAO… »
Vesti dana »

Prijemni ispiti na Univerzitetima u Beogradu i Novom Sadu za školsku 2025/26. godinu uz različite trendove u broju prijava
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 25 povezanih

Eskalacija sukoba između Tajlanda i Kambodže sa značajnim civilnim žrtvama i vazdušnim napadima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 31 povezana

Toplotni talas u Srbiji do subote sa rekordnim temperaturama, povećan rizik od požara, zatim osveženje i nepogode
Naslovi.ai pre 1 satjoš 53 povezane

Vlada Srbije traži produženje dozvole za rad NIS-u kod američkih vlasti
Naslovi.ai pre 2 satajoš 24 povezane

„Ako budemo ovakvi – bolje da se ne pojavljujemo“: Kapiten Srbije oštar kao nikad do sad, nije štedeo nikog
Nova pre 5 minutajoš 38 povezanih