Povezane vesti

"Obrijala sam obrve da bih izgledala Kao Ceca": Katarina Grujić šokirala priznanjem: "Ostale su mi dve dlake, a mama je zamalo…

"Obrijala sam obrve da bih izgledala Kao Ceca": Katarina Grujić šokirala priznanjem: "Ostale su mi dve dlake, a mama je zamalo…

Blic 03.11.2023
Pevačica Katarina Grujić i njen izabranik fudbaler Marko Gobeljić od kada su stupili u brak nisu se odvajali, ali pošto je on potpisao ugovor za fudbalski tim u Atini, do rastanka je moralo doći. Pevačica priznaje da joj nije svejedno što su razdvojeni… »
"Obrijala sam obrve da bih bila Kao CECA, ostale su 2 dlake!" Katarina Grujić šokirala novinare: Mama je zamalo dobila NERVNI…

"Obrijala sam obrve da bih bila Kao CECA, ostale su 2 dlake!" Katarina Grujić šokirala novinare: Mama je zamalo dobila NERVNI…

Kurir 03.11.2023
Katarina Grujić važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na estradi, a sada je u intervjuu za Kurir ispričala anegdotu kada je kao mala obrijala svoje obrve da bi izgledala kao Svetlana Ceca Ražnatović. 02:41 OBRIJALA SAM OBRVE, HTELA SAM DA BUDEM KAO… »

Vesti dana »

Oblačno i nestabilno, manji pad temperature

Oblačno i nestabilno, manji pad temperature

Glas Zapadne Srbije pre 5 minutajoš 32 povezane
Eliminacija od Francuske te ne čini tragičarem, ali, Potere…

Eliminacija od Francuske te ne čini tragičarem, ali, Potere…

Sport klub pre 35 minutajoš 41 povezana
Zemljotres magnitude 3,9 pogodio Leskovac i okolinu

Zemljotres magnitude 3,9 pogodio Leskovac i okolinu

N1 Info pre 25 minutajoš 16 povezanih
Selektor Ekvadora Bekasese: „Zahvalan sam igračima na ovom putovanju“

Selektor Ekvadora Bekasese: „Zahvalan sam igračima na ovom putovanju“

Serbian News Media pre 55 minutajoš 20 povezanih