Повезане вести
Аврамовић самокритичан: "Био сам катастрофалан"
Спортске.нет 04.11.2023
Алекса Аврамовић је после врхунског почетка сезоне дошао до благог пада у игри на мечу са Басконијом, завршеним са тек једним поеном. Партизан је поражен после неизвесне завршнице 84:83, мада их је секунд делио од трећег тријумфа… »
ВИДЕО Обрадовић прекинуо конференцију када је чуо како преводе његове речи: Нисам то рекао
Нова 04.11.2023
Необична сцена. Кошаркаши Партизана нису успели да савладају Басконију на гостовању у оквиру шестог кола Евролиге након што је шпански тим био бољи после драматичне завршнице резултатом 85:84. Жељко Обрадовић није био… »
''Одиграо сам катастрофално, сносим одговорност'' Алекса Аврамовић незадовољан својом игром на мечу против Басконије
Вечерње новости 04.11.2023
Кошаркаши Партизана поражени су синоћ од Басконије резултатом 84:83 у оквиру шестог кола Евролиге. Алекса Аврамовић је након утакмице рекао да су просули добијену утакмица и да он сноси апсолутну одговоронст. ФОТО: М. Вукадиновић… »
Ивановић: Прошле сезоне сам добро упознао црно-беле
Спортски журнал 04.11.2023
Кошаркаши Партизана поражени су у гостима од Басконије 83:84 у 6. колу Евролиге. На повратничком дебију на клупи Басконије Душко Ивановић је уписао тријумф над Партизаном (84:83) и био је веома срећан због тога: - Честитке… »
Обрадовић: Изгубили смо нашим грешкама
Данас 03.11.2023
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је вечерас после пораза од Басконије да је његова екипа изгубила утакмицу својим грешкама. „Очигледно је да смо и ми имали шансу да победимо, али морамо да честитамо Басконији… »
Вести дана »
Ђедовић и Сијарто о продаји НИС: Комплексни разговори, тражи се компромис
Недељник пре 1 сатјош 74 повезане
(ВИДЕО) Доловац: Потврђено ми је да је БИА звала тужиоце у вези са гласањем за ВСТ
Н1 Инфо пре 2 сатајош 8 повезаних
БЛОГ УЖИВО Пољопривредник позван у полицију, па пребачен у БИА: Одвео га начелник
Нова пре 4 сатијош 19 повезаних
„Наша породица” слоган СНС-а на изборима, опозиција и(ли) студенти најавили излазак у свих десет места
Машина пре 2 сатајош 23 повезане
Нове цене горива у Србији: евродизел 200 динара, бензин 181 динар по литру
Наслови.аи пре 4 сатијош 31 повезана