Povezane vesti

Avramović samokritičan: "Bio sam katastrofalan"

Avramović samokritičan: "Bio sam katastrofalan"

Sportske.net 04.11.2023
Aleksa Avramović je posle vrhunskog početka sezone došao do blagog pada u igri na meču sa Baskonijom, završenim sa tek jednim poenom. Partizan je poražen posle neizvesne završnice 84:83, mada ih je sekund delio od trećeg trijumfa u evroligaškoj… »
VIDEO Obradović prekinuo konferenciju kada je čuo kako prevode njegove reči: Nisam to rekao

VIDEO Obradović prekinuo konferenciju kada je čuo kako prevode njegove reči: Nisam to rekao

Nova 04.11.2023
Neobična scena. Košarkaši Partizana nisu uspeli da savladaju Baskoniju na gostovanju u okviru šestog kola Evrolige nakon što je španski tim bio bolji posle dramatične završnice rezultatom 85:84. Željko Obradović nije bio zadovoljan posle meča… »
''Odigrao sam katastrofalno, snosim odgovornost'' Aleksa Avramović nezadovoljan svojom igrom na meču protiv Baskonije

''Odigrao sam katastrofalno, snosim odgovornost'' Aleksa Avramović nezadovoljan svojom igrom na meču protiv Baskonije

Večernje novosti 04.11.2023
Košarkaši Partizana poraženi su sinoć od Baskonije rezultatom 84:83 u okviru šestog kola Evrolige. Aleksa Avramović je nakon utakmice rekao da su prosuli dobijenu utakmica i da on snosi apsolutnu odgovoronst. FOTO: M. Vukadinović - Mislim da smo… »
Ivanović: Prošle sezone sam dobro upoznao crno-bele

Ivanović: Prošle sezone sam dobro upoznao crno-bele

Sportski žurnal 04.11.2023
Košarkaši Partizana poraženi su u gostima od Baskonije 83:84 u 6. kolu Evrolige. Na povratničkom debiju na klupi Baskonije Duško Ivanović je upisao trijumf nad Partizanom (84:83) i bio je veoma srećan zbog toga: - Čestitke igračima i navijačima… »
Obradović: Izgubili smo našim greškama

Obradović: Izgubili smo našim greškama

Danas 03.11.2023
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je večeras posle poraza od Baskonije da je njegova ekipa izgubila utakmicu svojim greškama. „Očigledno je da smo i mi imali šansu da pobedimo, ali moramo da čestitamo Baskoniji na trijumfu… »

Vesti dana »