Повезане вести

Аврамовић самокритичан: "Био сам катастрофалан"

Аврамовић самокритичан: "Био сам катастрофалан"

Спортске.нет 04.11.2023
Алекса Аврамовић је после врхунског почетка сезоне дошао до благог пада у игри на мечу са Басконијом, завршеним са тек једним поеном. Партизан је поражен после неизвесне завршнице 84:83, мада их је секунд делио од трећег тријумфа… »
ВИДЕО Обрадовић прекинуо конференцију када је чуо како преводе његове речи: Нисам то рекао

ВИДЕО Обрадовић прекинуо конференцију када је чуо како преводе његове речи: Нисам то рекао

Нова 04.11.2023
Необична сцена. Кошаркаши Партизана нису успели да савладају Басконију на гостовању у оквиру шестог кола Евролиге након што је шпански тим био бољи после драматичне завршнице резултатом 85:84. Жељко Обрадовић није био… »
''Одиграо сам катастрофално, сносим одговорност'' Алекса Аврамовић незадовољан својом игром на мечу против Басконије

''Одиграо сам катастрофално, сносим одговорност'' Алекса Аврамовић незадовољан својом игром на мечу против Басконије

Вечерње новости 04.11.2023
Кошаркаши Партизана поражени су синоћ од Басконије резултатом 84:83 у оквиру шестог кола Евролиге. Алекса Аврамовић је након утакмице рекао да су просули добијену утакмица и да он сноси апсолутну одговоронст. ФОТО: М. Вукадиновић… »
Ивановић: Прошле сезоне сам добро упознао црно-беле

Ивановић: Прошле сезоне сам добро упознао црно-беле

Спортски журнал 04.11.2023
Кошаркаши Партизана поражени су у гостима од Басконије 83:84 у 6. колу Евролиге. На повратничком дебију на клупи Басконије Душко Ивановић је уписао тријумф над Партизаном (84:83) и био је веома срећан због тога: - Честитке… »
Обрадовић: Изгубили смо нашим грешкама

Обрадовић: Изгубили смо нашим грешкама

Данас 03.11.2023
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је вечерас после пораза од Басконије да је његова екипа изгубила утакмицу својим грешкама. „Очигледно је да смо и ми имали шансу да победимо, али морамо да честитамо Басконији… »

Вести дана »