Povezane vesti

Premijera filma Pokidan: U publici i poznati i porodica Ace Lukasa! (VIDEO)

Premijera filma Pokidan: U publici i poznati i porodica Ace Lukasa! (VIDEO)

Svet plus 04.11.2023
Sinoć je u Areni održana premijera filma "Pokidan" koji je inspirisan životom i karijerom pevača. U publici i poznati i porodica Ace Lukasa, odnosno njegovi "najvažniji ljudi". Prisutni su imali priliku da uživaju u filmu koji na zanimljiv način… »
"Taj kepec je bolja riba od tebe" Lukas otkrio detalje stravičnih svađa sa Sonjom "Voleo sam je, a polako me je ubijala..."

"Taj kepec je bolja riba od tebe" Lukas otkrio detalje stravičnih svađa sa Sonjom "Voleo sam je, a polako me je ubijala..."

Kurir 04.11.2023
Folker Aca Lukas objavio je pre par godina biografsku knjigu "Ovo sam ja", u kojoj je otkrio detalje iz života za koje javnost nije znala. Lukas je pisao i o detaljima žestokih svađa sa Sonjom Vukasnović - njegovom najvećom ljubavi. Ženi koja je… »
Od dranja nam izlete žile na vratu - volim je a vređam je! Lukas izneo detalje braka sa Sonjom - "Taj kepec je bolji..."

Od dranja nam izlete žile na vratu - volim je a vređam je! Lukas izneo detalje braka sa Sonjom - "Taj kepec je bolji..."

Mondo 04.11.2023
Folker Aca Lukas objavio je pre par godina biografsku knjigu "Ovo sam ja", u kojoj je otkrio detalje iz života za koje javnost nije znala. Folker Aca Lukas objavio je pre par godina biografsku knjigu "Ovo sam ja", u kojoj je otkrio detalje iz života za… »
Pokidao na filmu i koncertu: Aca Lukas na bioskopskoj premijeri o svom životu i tradicionalnoj rođendanskoj žurci…

Pokidao na filmu i koncertu: Aca Lukas na bioskopskoj premijeri o svom životu i tradicionalnoj rođendanskoj žurci…

Večernje novosti 04.11.2023
SINOĆ u "Štark Areni" održana je premijera filma po motivima iz života folk zvezde Ace Lukasa pod nazivom "Pokidan", a nakon iste veliki tradicionalni rođendanski koncert. Foto: I. Marinković Koncert pod simobličnim nazivom "Pokidan" kako se zove i… »
(Foto) majka Ace Lukasa Vidosava prvi put u javnosti: Ćerka Viktorija sa Sofijom Šašić: A od pevačeve tri žene nema ni…

(Foto) majka Ace Lukasa Vidosava prvi put u javnosti: Ćerka Viktorija sa Sofijom Šašić: A od pevačeve tri žene nema ni…

Blic 03.11.2023
Večeras se održava premijera filma po motivima iz života pevača Ace Lukasa pod nazivom "Pokidan", a kako bi mu pružili podršku, na ovom događaju pojavile su se brojne poznate ličnosti, ali i porodica. Naime, u publici su bili Acina majka Vidosava… »

Vesti dana »