Повезане вести

"Тај кепец је боља риба од тебе" Лукас открио детаље стравичних свађа са Соњом "Волео сам је, а полако ме је убијала..."

"Тај кепец је боља риба од тебе" Лукас открио детаље стравичних свађа са Соњом "Волео сам је, а полако ме је убијала..."

Курир 04.11.2023
Фолкер Аца Лукас објавио је пре пар година биографску књигу "Ово сам ја", у којој је открио детаље из живота за које јавност није знала. Лукас је писао и о детаљима жестоких свађа са Соњом Вукасновић - његовом највећом… »
Од драња нам излете жиле на врату - волим је а вређам је! Лукас изнео детаље брака са Соњом - "Тај кепец је бољи..."

Од драња нам излете жиле на врату - волим је а вређам је! Лукас изнео детаље брака са Соњом - "Тај кепец је бољи..."

Мондо 04.11.2023
Фолкер Аца Лукас објавио је пре пар година биографску књигу "Ово сам ја", у којој је открио детаље из живота за које јавност није знала. Фолкер Аца Лукас објавио је пре пар година биографску књигу "Ово сам ја", у којој је… »
Покидао на филму и концерту: Аца Лукас на биоскопској премијери о свом животу и традиционалној рођенданској журци (фото/видео)…

Покидао на филму и концерту: Аца Лукас на биоскопској премијери о свом животу и традиционалној рођенданској журци (фото/видео)…

Вечерње новости 04.11.2023
СИНОЋ у "Штарк Арени" одржана је премијера филма по мотивима из живота фолк звезде Аце Лукаса под називом "Покидан", а након исте велики традиционални рођендански концерт. Фото: И. Маринковић Концерт под симобличним називом… »
(Фото) мајка Аце Лукаса Видосава први пут у јавности: Ћерка Викторија са Софијом Шашић: А од певачеве три жене нема ни трага…

(Фото) мајка Аце Лукаса Видосава први пут у јавности: Ћерка Викторија са Софијом Шашић: А од певачеве три жене нема ни трага…

Блиц 03.11.2023
Вечерас се одржава премијера филма по мотивима из живота певача Аце Лукаса под називом "Покидан", а како би му пружили подршку, на овом догађају појавиле су се бројне познате личности, али и породица. Наиме, у публици су били… »

Вести дана »