Povezane vesti
"Oprostite mi": Misterija smrti bogatog grčkog brodovlasnika: Prvo su mislili da se slučajno upucao, sad je pronađena poruka…
Blic 04.11.2023
Bogati grčko-sirijski brodovlasnik (63) izvršio je samoubistvo u četvrtak u predgrađu Atine Vuli, a prema poslednjim informacijama, pre nego što se upucao karabinom, supruzi je ostavio poruku. "Oprostite mi zbog onoga što ću da uradim", glasi deo poruke… »
Bogati brodovlasnik izvršio samoubistvo u Grčkoj: Supruzi ostavio poruku, čuvaj ga pronašao u podrumu
Kurir 04.11.2023
Klupko smaoubistva grčko-sirijskog brodovlasnika počelo je da se odmotava. Naime, bogati brodovlasnik (63) izvršio je samoubistvo u Vuli, a prema poslednjim informacijama, pre nego što se upucao karabinom, supruzi je ostavio poruku. "Oprostite mi za ono… »
Bogati brodovlasnik izvršio samoubistvo u Grčkoj: Objavljen deo oproštajnog pisma, telo u podrumu našao čuvar
Telegraf 04.11.2023
Zbog čega se brodovlasnik odlučio na ovaj korak, još uvek nije poznato. Bogati brodovlasnik grčko-sirijskog porekla izvršio je samoubistvo u Vuli. Grčki mediji prenose da je on pre nego što se ubio karabinom, ženi ostavio poruku. "Oprostite mi za ono što… »
Vesti dana »

''Vidimo se na sudu'' Sita Ahmić posle finala Elite zapretila produkciji, voditelji skočili kao opareni (video)
Alo pre 14 minutajoš 37 povezanih

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 3 satajoš 13 povezanih

Odlučen pobednike Elite 8: Napeto pred sam kraj za nagradu od 100.000 evra, evo ko je izdominirao
Mondo pre 23 minutajoš 8 povezanih

Danas toplo, ali promenljivo oblačno sa pojavom kratkotrajnih pljuskova i grmljavine
Radio 021 pre 34 minutajoš 6 povezanih

Zelenski: Predložili smo Rusiji nove pregovore sledeće sedmice razgovore; Moskva poručuje – odavno smo spremni
RTS pre 57 minutajoš 7 povezanih