Povezane vesti
"Žao mi je što ste nesrećni": Supruga Darka Lazića neće više da ćuti, javno zapretila: "Tako sam u mogućnosti"
Blic 04.11.2023
Katarina Lazić, supruga Darka Lazića, ne želi više da ćuti na hejterske komentare, pa se sa njima žestoko obračunala. Naime, suprugu Darka Lazića, Katarinu, javnost je upoznala kao povučenu i smernu, međutim izgleda da više ni ona nije mogla da toleriše… »
Žena Darka Lazića pokazala zube! Otkrila svoje drugo lice, poslala poruku hejterima, pa javno zapretila "Tako sam u mogućnosti"…
Kurir 04.11.2023
Darko Lazić i njegova supruga Katarina Lazić nedavno su napravili bajkovito venčanje, a na svadbi je prisustvovalo pola estrade. Od njihovog pomirenja gotovo su nerazdvojni, te ga žena prati u svim dnevnim ali i poslovnim aktivnostima. Katarina je uvek… »
Vesti dana »
Sve manje keša, sve više kartica: Srbi plaćaju bezgotovinsko, kupuju preko interneta i plaćaju u ovim valutama
Kurir pre 42 minutajoš 37 povezanih
"Ovo je Vučićeva mafijaška Srbija, gde je Kokezin 'knjigovođa' Jovan Šurbatović?"
Nova pre 7 minutajoš 32 povezane
Od Lava na Lionu do gazele na "Gazeli": Reakcije na novi spomenik na Terazijama preplavile društvene mreže (foto)
Euronews pre 2 minutajoš 29 povezanih
RHMZ upozorava: Pljuskovi sa grmljavinom danas, sutra i u četvrtak moguće nepogode
Danas pre 32 minutajoš 73 povezane
Mali: Najavljena pomoć građanima Srbije biće na jesen ove godine
Glas Zaječara pre 2 satajoš 51 povezana