Povezane vesti
Čekala u redu da bi spavala s njim, krvlju joj je pisao poruke: Ispovest manekenke koja je bila zatočena u haremu sa još 11…
Nova 04.11.2023
Bivša manekenka Džiil Dod živela je u haremu saudijskog trgovca oružjem kao jedna od njegovih 11 "žena za uživanje". U emisiji „60 minutes“ voditelja sprskih korena Pitera Stefanovića otkrila je jezive detalje – poruka na ruci ispisana krvlju… »
Bila sam jedna od 11 žena bogatog šeika: Čekala sam u redu da bih spavala s njim, krvlju mi je pisao poruku, a evo gde me je…
Kurir 04.11.2023
Bivša manekenka Džiil Dod živela je u haremu saudijskog trgovca oružjem kao jedna od njegovih 11 "žena za uživanje". U emisiji "60 minutes" voditelja sprskih korena Pitera Stefanovića otkrila je jezive detalje - poruka na ruci ispisana krvlju je… »
Vesti dana »

U Srbiji Dan žalosti zbog tragedije u Severnoj Makedoniji
Serbian News Media pre 39 minutajoš 46 povezanih

UŽIVO „Policija je upotrebila preveliku silu“: Studentkinja otkriva šta se noćas desilo u Novom Sadu, ispred Skupštine stigao kordon u punoj opremi
Nova pre 16 minutajoš 30 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 16 minutajoš 20 povezanih

(Foto) prve fotografije sa mesta gde je sin ubio roditelje u Čačku: Komšije zatekle krv svuda po ulazu, ubijeni radio u bolnici
Blic pre 16 minutajoš 16 povezanih

Novi Sad: Pokret Bravo traži hitno oslobađanje Mirana Pogačara
Novi magazin pre 27 minutajoš 9 povezanih