Povezane vesti
Jeremić: Samostalno na izbore - pokušali smo sve
Pravda 04.11.2023
Narodna stranka (NS) će na predstojećim parlamentarnim, beogradskim, opštinskim i pokrajinskim izborima izaći samostalno, najavio je predsednik te stranke Vuk Jeremić. "Na listi će se nalaziti imena ljudi sa kojima sam imao čast da sarađujem do… »
"Poslao sam poziv, ali niko nije odgovorio": Jeremić: Narodna stranka na izbore izlazi samostalno
Blic 04.11.2023
Predsednik Narodne stranke(NS) Vuk Jeremić izjavio je danas da će ta stranka izaći samostalno na predstojeće parlamentarne, beogradske, opštinske i pokrajinske izbore. - Na listi će se nalaziti imena ljudi sa kojima sam imao čast da sarađujem do… »
Jeremić: Narodna stranka će nastupiti samostalno na izborima
Nova 04.11.2023
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da će Narodna na svim izborima raspisanim za 17. decembar nastupiti samostalno, “u koaliciji sa narodom” i pod sloganom „Siguran izbor - ozbiljni ljudi“. Jeremić je na konferenciji za… »
Jeremić: Narodna stranka na izbore izlazi samostalno
Politika 04.11.2023
Predsednik Narodne stranke(NS) Vuk Jeremić izjavio je danas da će ta stranka izaći samostalno na predstojeće parlamentarne, beogradske, opštinske i pokrajinske izbore. „Na listi će se nalaziti imena ljudi sa kojima sam imao čast da sarađujem do… »
Jeremić: Narodna stranka na izbore izlazi samostalno
Euronews 04.11.2023
Predsednik Narodne stranke (NS) Vuk Jeremić izjavio je danas da će ta stranka izaći samostalno na predstojeće parlamentarne, beogradske, opštinske i pokrajinske izbore. "Na listi će se nalaziti imena ljudi sa kojima sam imao čast da sarađujem do… »
Jeremićeva Narodna stranka ide sama na izbore: Evo koji im je slogan i ko će biti nosioci liste
Kurir 04.11.2023
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da će ta stranka na svim izborima raspisanim za 17. decembar nastupiti samostalno, "u koaliciji sa narodom" i pod sloganom "Siguran izbor - ozbiljni ljudi". Jeremić je na konferenciji za novinare… »
Jeremić: Narodna stranka će nastupiti na izborima pod sloganom 'Siguran izbor - ozbiljni ljudi'
Insajder 04.11.2023
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da će ta stranka na svim izborima raspisanim za 17. decembar nastupiti samostalno, "u koaliciji sa narodom" i pod sloganom "Siguran izbor - ozbiljni ljudi". Jeremić je na konferenciji za novinare… »
Narodna stranka će nastupiti na izborima pod sloganom 'Siguran izbor - ozbiljni ljudi'
Novi magazin 04.11.2023
Vesti dana »
Palma je dugo tražio lek za tešku bolest: Otkrio prijateljima da će uskoro umreti, ovako se oprostio od njih
Telegraf pre 1 satjoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 1 satjoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane