Повезане вести
Јеремић: Самостално на изборе - покушали смо све
Правда 04.11.2023
Народна странка (НС) ће на предстојећим парламентарним, београдским, општинским и покрајинским изборима изаћи самостално, најавио је председник те странке Вук Јеремић. "На листи ће се налазити имена људи са којима сам имао част… »
Јеремић: Народна странка на изборе излази самостално
Политика 04.11.2023
Председник Народне странке(НС) Вук Јеремић изјавио је данас да ће та странка изаћи самостално на предстојеће парламентарне, београдске, општинске и покрајинске изборе. „На листи ће се налазити имена људи са којима сам имао част… »
Јеремић: Народна странка ће наступити самостално на изборима
Нова 04.11.2023
Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је данас да ће Народна на свим изборима расписаним за 17. децембар наступити самостално, “у коалицији са народом” и под слоганом „Сигуран избор - озбиљни људи“. Јеремић је на… »
Јеремић: Народна странка на изборе излази самостално
Еуроневс 04.11.2023
Председник Народне странке (НС) Вук Јеремић изјавио је данас да ће та странка изаћи самостално на предстојеће парламентарне, београдске, општинске и покрајинске изборе. "На листи ће се налазити имена људи са којима сам имао част… »
Јеремић: Народна странка ће наступити на изборима под слоганом 'Сигуран избор - озбиљни људи'
Инсајдер 04.11.2023
Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је данас да ће та странка на свим изборима расписаним за 17. децембар наступити самостално, "у коалицији са народом" и под слоганом "Сигуран избор - озбиљни људи". Јеремић је на… »
Народна странка ће наступити на изборима под слоганом 'Сигуран избор - озбиљни људи'
Нови магазин 04.11.2023
Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је данас да ће та странка на свим изборима расписаним за 17. децембар наступити самостално, "у коалицији са народом" и под слоганом "Сигуран избор - озбиљни људи". Јеремић је на… »
Вести дана »
Временска прогноза за 2. децембар: Током јутра мраз и магла, увече киша.
Мондо пре 1 сатјош 4 повезане
Тешка саобраћајна несрећа у Новом Саду, возила потпуно уништена, има повређених
Данас пре 5 сатијош 6 повезаних