Povezane vesti
"I: to je tajna Saše Popovića koju ja moram da kažem" Voditelj u emisiji javno raskrinkao bivšeg vlasnika Granda
Blic 04.11.2023
Voditeljka Suzana Mančić nedavno se požalila kako ih je Saša Popović merio pred svako snimanje "Grand šoua" i pritom se požalila da nije mogla da jede onoliko koliko je želela. Sada je i voditelj Voja Nedeljković otkrio kakva je on iskustva imao… »
"To je tajna Saše Popovića koju ja moram da kažem..." Voditelj javno raskrinkao bivšeg vlasnika Granda: "To je jako bitna…
Kurir 04.11.2023
Voditeljka Suzana Mančić nedavno se požalila kako ih je Saša Popović merio pred svako snimanje "Grand šoua" i pritom se požalila da nije mogla da jede onoliko koliko je želela. Sada je i voditelj Voja Nedeljković otkrio kakva je on iskustva imao… »
Vesti dana »
Poznato šta piše u krivičnoj prijavi protiv Vesića: Potvrda da nadstrešnica jeste rekonstruisana
Radio 021 pre 35 minutajoš 65 povezanih
Tramp obećava da će odmah uvesti tarife za robu iz Meksika, Kanade i Kine
Glas Amerike pre 5 satijoš 33 povezane
Velika policijska akcija, uhapšeni članovi Balkanskog kartela: Švercovali kokain iz Brazila i Ekvadora
Euronews pre 53 minutajoš 28 povezanih
Horor kod Ivanjice, majka ubila bebu: Odsekla deo cucle i ugušila dete!
Kurir pre 1 satjoš 26 povezanih
"Lepo sam im rekao!" Vladan Milojević otkrio šta je tražio od igrača pred Crvena zvezda - Štutgart u Ligi šampiona
Večernje novosti pre 23 minutajoš 24 povezane