Повезане вести
Ђоковић: Рубљов је имао шансу да победи али сам нашао снаге за финале
Политика 04.11.2023
Најбољи тенисер у историји Новак Ђоковић пласирао се у финале Мастерса у Паризу после победе против Руса Андреја Рубљова од 2:1 - 5:7, 7:6, 7:5. Био је то један од оних преокрета и мечева који се памте, а трајао је преко три… »
Браво мајсторе Преокрет Ђоковића против Рубљова за ново финале Мастерса у Паризу
Дневник 04.11.2023
ПАРИЗ: Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у финале Мастерса у Паризу, пошто је вечерас савладао Руса Андреја Рубљова 5:7, 7:6 (7:3), 7:5. Ђоковић је одмах на старту меча направио брејк, али је Рубљов одмах… »
Ђоковић: Рубљов ме је "давио као змија жабу" (видео)
Спортски журнал 04.11.2023
”Заслужио сам победу”. - Мало боље сам дисао данас, то је пресудило. Имао сам мало више времена да ударим лопту - рекао је најбољи тенисер света Новак Ђоковић после победе против Руса Андреја Рубљова (2:1) у полуфиналу… »
Новак: Желим да ривали осете да сам непобедив!
Спорт клуб 04.11.2023
Први тенисер света Новак Ђоковић се после пласмана у финале мастерса у Паризу најпре осврнуо на здравствено стање, које је било видно нарушено у прва два сета. Србин је после преокрета у полуфиналу савладао Андреја Рубљова и у… »
ВИДЕО Камера морала одмах да склони кадар: Новак показивао шта се не сме и викао на српском
Нова 04.11.2023
Најбољи тенисер планете Новак Ђоковић прошао је жесток ролеркостер док није победио Андреја Рубљова. Три сата тениса и много успона и падова код обојице тенисера после којих је Ђоковић са 5:7, 7:6 (3) и 7:5 остварио једну од… »
Знање, снага, инат – никад не отписујте Ђоковића (ВИДЕО)
Спорт клуб 04.11.2023
Први тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у финале мастерса у Паризу, победом против Андреја Рубљова у три сета 5:7, 7:6(7:3), 7:5. Ноле ће се у недељу у 15 часова у финалу састати са Григором Димитровим, а пренос је на… »
Ђоковић: Снагу црпем из вере и осећања присутности божанског
Нови магазин 04.11.2023
Светски број један у тенису изјавио је након пласмана у финале мастерса у Паризу да се осећа одлично и да „једва чека дуел против свог братка“ Григора Димитрова. Меч у којем је Новак однео победу од 2:1 (5:7, 7:6, 7:5) против… »
Ђоковић: Поносан сам, стомак ме још мучи… (ВИДЕО)
Спорт клуб 04.11.2023
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић био је срећан после победе против Андреја Рубљова и пласмана у финале мастерса у Паризу. „Тежак, напоран меч, играо је без грешке сет и по, брзо и форхендом и бекхендом, било је тешко пробити… »
Неуништиви Ноле у финалу Париза!
Спортске.нет 04.11.2023
Новак Ђоковић се пласирао у финале Мастерса у Паризу! После велике борбе која је трајала тачно три сата и после три одиграна сета, наш тенисер је савладао Руса Андреја Рубљова са 2:1, по сетовима 5:7, 7:6 (7:3) и 7:5, па ће се… »
Ноле после победе показао колика му** има! (ВИДЕО)
Спорт клуб 04.11.2023
Новак Ђоковић се, баш као и у четвртфиналу, после преокрета пласирао у финале мастерса у Паризу и у недељу ће против Григора Димитрова играти за седму титулу у престоници Француске. Ноле је после тријумфа против Андреја Рубљова… »
Ноле у недељу игра за 40. Мастерс титулу: Рубљов га мучио три сата
Еуроневс 04.11.2023
Новак Ђоковић ће у недељу против бугарског тенисера Григора Димитрова играти своје 58. финале на АТП турнирима Мастерс серије. Најбољи тенисер планете и по многима најбољи свих времена, пласирао се у финале Париза пошто је… »
Новак показао на "ону ствар" усред Париза! Публика му звиждала, а он јој очитао лекцију! (фото)
Мондо 04.11.2023
Новак Ђоковић је наставио "рат" са безобразном публиком у Француској. Новак Ђоковић је наставио "рат" са безобразном публиком у Француској. Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у финале мастерса у Паризу пошто је вечерас… »
Ђоковић после тешке борбе у финалу Париза
Нови магазин 04.11.2023
Први тенисер света Новак пласирао се у финале мастерса у Паризу, пошто је у полуфиналу савладао Андреја Рубљова у три сета 5:7, 7:6(7:3), 7:5. Навикао је Новак на надљудске напоре. Само тако се може објаснити да успева да у… »
Ђоковић се реванширао Рунеу и обезбедио полуфинале Мастерса у Паризу
ИндексОнлине 04.11.2023
ПАРИЗ – Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале Мастерса у Паризу, пошто је у четвртфиналу победио Данца Холгера Рунеа са 2:1 (7:5, 6:7(3:7), 6:4). Меч је трајао два сата и 49 минута. Ђоковић се тако… »
Вести дана »

Лопови за седам минута украли накит „непроцењиве“ вредности из Лувра
BBC News пре 2 сатајош 41 повезана

Израелске одбрамбене снаге су управо објавиле: "Започели смо талас напада на Газу!"
Мондо пре 31 минутајош 29 повезаних

Полимље остварило другу везану победу, прву пред својим навијачима
ПП медиа пре 1 сатјош 28 повезаних