Povezane vesti

„Moj otac je bio razredni Mininoj majci“: Ognjen Amidžić otkrio koliko dugo poznaje svoju devojku

„Moj otac je bio razredni Mininoj majci“: Ognjen Amidžić otkrio koliko dugo poznaje svoju devojku

Nova 04.11.2023
Voditelj Ognjen Amidžić uskoro će se oženiti koleginicom Minom Naumović sa kojom će dobiti i bebu. On je istakao da je veoma srećan, te da on i Mina za sada odlično funkcionišu zajedno. „Između nas se sve to desilo vrlo spontano. Mi kao da smo… »
Moj otac je bio razredni starešina mininoj majci! Ognjen Amidžić otkrio šok vezu - "Njeni su isto iz Šapca"

Moj otac je bio razredni starešina mininoj majci! Ognjen Amidžić otkrio šok vezu - "Njeni su isto iz Šapca"

Mondo 04.11.2023
Voditelj Ognjen Amidžić otkrio da se njegova i Minina porodica "znaju od ranije" Voditelj Ognjen Amidžić otkrio da se njegova i Minina porodica "znaju od ranije" Voditelj Ognjen Amidžić, koji će se uskoro ponovo ostvariti u ulozi oca, otkrio je u… »
Šok detalji! Otac Amidžića dobro poznavao majku Mine Naumović, a evo u kakvom su odnosu bili! Obelodanio sve o svojoj…

Šok detalji! Otac Amidžića dobro poznavao majku Mine Naumović, a evo u kakvom su odnosu bili! Obelodanio sve o svojoj…

Kurir 04.11.2023
Popularni voditelj Ognjen Amidžić, progovorio je o njegovoj vezi sa koleginicom Minom Naumović sa kojom će uskoro dobiti i dete. Ognjen je otkrio kada su se upoznali i kako se rodila ljubav među njima. Mina je od Amidžića mlađa 17 godina. -… »

Vesti dana »