Повезане вести
Због трагедије: Одложен концерт Калиопи у МТС дворани
Вечерње новости 05.11.2023
ЗБОГ непредвиђених околности, за вечерас заказан концерт Калиопи се одлаже, а нови датум концерта ће накнадно бити објављен. Фото: Новости Наиме, жена којој је вечерас позлило на концерту Калиопи Букле у МТС дворани у Београду… »
Отказан концерт Калиопи у Београду: Након велике трагедије због које је евакуисана сала, певачица одлучила да не пева
Блиц 05.11.2023
Вечерас је у МТС дворани организован концерт Калиопи, а пред сам почетак концерта жени из публике је позлило и нажалост је преминула, а певачица је како сазнајемо одлучила да откаже концерт. Госпођа, која је пристигла на концерт… »
Умрла жена на концерту Калиопи у Београду: Прве фотографије са лица места - Калиопи ван себе
Блиц 05.11.2023
Жена којој је вечерас позлило на концерту Калиопи Букле у МТС дворани у Београду је, нажалост, преминула. Госпођа, која је пристигла на концерт са пријатељицама и ћерком, изненада је изгубила свест и срушила се, због чега је… »
"Најтужнији дан у каријери" Прво оглашавање Калиопи након трагедије: Изгубили смо један живот на мом концерту...
Курир 05.11.2023
Жена којој је позлило на концерту македонске певачице Калиопи преминула је након сат времена реанимације. Госпођа, која је пристигла на концерт с пријатељицама и ћерком, изненада је изгубила свест и срушила се, због чега је… »
"Ово је најтужнији дан у мојој каријери": Калиопи се огласила након трагедије на концерту: "Уместо да славимо живот, изгубили…
Блиц 05.11.2023
Након што је синоћ у МТС дворани отказан концерт Калиопи, певачица се болним речима огласила на свом Инстаграму. Наиме, пред сам почетак концерта жени из публике је позлило и нажалост је преминула, а Калипи се сада огласила… »
Трагедија пред сам почетак: Умрла жена којој је позлило на концерту Калиопи
Вечерње новости 04.11.2023
ЖЕНИ која има око 70 година, рађена је реанимација али без успеха. Фото: Игор Маринковић Македонска певачица Калиопи Букле отказала је концерт заказан за вечерас у МТС дворани након што је пред сам почетак жена из публике умрла… »
Драма на концерту Калиопи у Београду, испражњена цела сала: Жену реанимирају, певачица у сузама
Блиц 04.11.2023
Вечерас је у МТС дворани организован концерт Калиопи, а пред сам почетак концерта жени из публике је позлило, након чега је дошла хитна помоћ. У току је реанимација која траје већ пола сата, а ћерка несрећне жене, која је у… »
Вести дана »

Седница Скупштине Београда: Одборници о ребалансу програма пословања јавних предузећа, окупљају се активисти
НИН пре 19 минутајош 22 повезане

Вучић: Санкције НИС-у неизбежне, јапанска инвестиција 500 милиона евра, раст плата у просвети и здравству
Курир пре 4 минутајош 23 повезане