Povezane vesti
Đoković: Rubljov me je „davio kao zmija žabu“, ali zaslužio sam pobedu
Politika 05.11.2023
PARIZ – Malo bolje sam disao, to je presudilo. Imao sam malo više vremena da udarim loptu, rekao je najbolji teniser sveta Novak Đoković posle pobede protiv Rusa Andreja Rubljova (2:1) u polufinalu Mastersa u Parizu. Đoković je deveti put u finalu… »
A SAD po pehar: Dimitrov poslednja prepreka
Večernje novosti 05.11.2023
Došao je i taj toliko čekani dan finala pariskog mastersa. Poslednja prepreka Novaku Đokoviću na putu do 7. titule u Bersiju i 97. u karijeri biće danas Grigor Dimitrov (17. ATP) . Foto: Goran Čvorović Napravio je Bugarin fantastične rezultate ove… »
„Dobijam božju energiju, sam sebe iznenadim“: Novak otkrio kako uspeva da sa 36 godina prebrodi najteže trenutke
Nova 05.11.2023
Veruje u pobedu u finalu. Novaka Đokovića u Parizu ne može da zaustavi niko i ništa. Ni rivali koji su mu bili blizu, ni bahata publika, ni problemi sa virusima. Prevazilazi sve nevolje sa energijom i snagom koja iznenađuje mnoge, a nakon epskog… »
VIDEO „On je najlepši čovek na turu“: Novak mu upao na konferenciju, pa ga pred novinarima prozivao za Šarapovu
Nova 05.11.2023
Kultna scena. Novak Đoković i Grigor Dimitrov igraće u finalu mastersa u Parizu u nedelju od 15.00 nakon sjajnih partija ove nedelje. Biće to njihov 13. međusobni okršaj, a Đoković ubedljivo vodi sa 11:1 u pobedama. Njih dvojica su inače veliki… »
Pred veliko finale: Svi se sećaju legendarne izjave Đokovića o Grigoru Dimitrovu (video)
Večernje novosti 05.11.2023
BORIĆE se Novak Đoković za 40. masters, ukupno 97. trofej u karijeri. Protivnik će mu biti veliki prijatelj Grigor Dimitrov. Tanjug/AP Bugarin se trenutno nalazi na 17. poziciji ATP liste, a Novak i on odlično se poznaju. Đoković i Dimitrov… »
Novakov ''redovni'' kritičar promenio ploču, sad mu je kriva čitava generacija tenisera!
Sportske.net 05.11.2023
Najbolji teniser sveta Novak Đoković i pored velikog otpora koji su mu pružili Grikspor, pa Rune, a onda sino i Andrej Rubljov, uspeo je da se plasira u finale Mastersa u Parizu i danas će se od 15 časova boriti za titulu protiv bugarskog tenisera… »
Đoković: "Odakle mi energija za finale? Pa, odakle mi svih ovih dana?"
Sportske.net 05.11.2023
Novak Đoković je posle plasmana u finale mastersa u Parizu govorio prvenstveno o svom zdravstvenom stanju, koje je narušeno tokom turnira. "Ustao sam raspoložen i u dobrom stanju jutros, ali na sat vremena pred meč – ponovo je krenulo nizbrdo. Ne… »
Samo vi psujte i nervirajte Đokovića, tako ćete ga i odgurati do titule
Nova 05.11.2023
Nekad se u tenisu ne "šibate" samo sa protivnikom, već i sa sobom i sa publikom. „Ok, mislim da ste videli šta je pokazao Novak i mislim da možda nije u redu to uraditi pred ovoliko ljudi, ali to je ono što ga je dovelo do još jedne pobede. Do… »
„On je na drogama, ili mu je neko hakovao profil“: Đokovićev mrzitelj pohvalio Novaka kao nikada do sad
Nova 05.11.2023
Iznenadio mnoge. Novak Đoković je nakon epske borbe u polufinalu Pariza, uspeo da savlada Andreja Rubljova posle preokreta u tri seta rezultatom 5:7, 7:6, 7:6 i ode u finale gde će protiv Grigora Dimitrova igrati za svoju 40. masters titulu. Njegov… »
Novak: Želim da rivali osete da sam nepobediv!
Vesti online 05.11.2023
Prvi teniser sveta Novak Đoković se posle plasmana u finale mastersa u Parizu najpre osvrnuo na zdravstveno stanje, koje je bilo vidno narušeno u prva dva seta. “Ništa nije isto kao pre 10 godina…” Protiv Dimitrova 11-1 Zašto obožava da igra u… »
Kad i gde možete da gledate finale mastersa u Parizu između Novaka Đokovića i Grigora Dimitrova?
Danas 05.11.2023
Srpski teniser Novak Đoković u nedelju će imati šansu da u duelu sa Grigorom Dimitrovom, u finalu mastersa u Parizu osvoji svoju 97. titulu u karijeri. Najbolji igrač sveta je prošle godine na ovom turniru doživeo iznenađujući poraz u finalu od… »
Đoković pobedio Rubljova u polufinalu mastersa u Parizu, protiv Dimitrova za svoj sedmi trofej na ovom turniru
Danas 05.11.2023
Srpski teniser Novak Đoković igraće sutra meč za trofej pobednika mastersa u Parizu, pošto je u današnjem polufinalu savladao Rusa Andreja Rubljova sa 5:7. 7:6, 7:5. Najbolji teniser sveta će u finalu igrati sa Bugarinom Grigorom Dimitrovom, a… »
(VIDEO) Novak Đoković posle trijumfa nad Rubljovim: Bio je bliži pobedi, ali sam ponovo našao način da dođem do trijumfa
Danas 04.11.2023
Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle pobede nad Andrejem Rubljovim (5:7, 7:6. 7:5) u polufinalu mastersa u Parizu da je ponosan zbog svog trijumfa i plasmana u finale u kojem će sutra igrati protiv Grigora Dimitrova. On je dodao da je Rus igrao… »
(VIDEO) Đoković nastavio „rat“ sa publikom u Parizu, na zvižduke odgovorio tako što je pokazao „onu stvar“
Danas 04.11.2023
Novak Đoković plasirao se u finale mastersa u Parizu nakon što je pobedio Andreja Rubljova (5:7, 7:6. 7:5), ali je protiv sebe, osim ruskog igrača, po tradiciji imao i francusku publiku. Kao i u prethodnim duelima, neko iz publike pokušavao je da… »
Savršen termin finala: Evo kad se Novak Đoković bori za sedmu titulu u Parizu
Večernje novosti 04.11.2023
NOVAK Đoković plasirao se u finale pariskog mastersa i u meču za sedmi trofej u Bersiju igraće protiv Grigora Dimitrova. Poznato je i kada će početi taj duel. FOTO: Tanjug/AP Njih dvojica će na teren izaći u nedelju, ali ne pre 15 časova. Pre… »
"Rubljov me mučio kao zmija žabu": Đoković dao sjajnu izjavu posle plasmana u finale Pariza
Večernje novosti 04.11.2023
NOVAK Đoković plasirao se u deveto finale Pariza pođto je posle velike borbe savladao Andreja Rubljova sa 5:7, 7:6(3), 7:5. Srpski teniser je svestan da je Rus bio blizu trijumfa, ali nije krio zadovoljstvo nakon novog uspeha. Profimedia Novak je na… »
Vesti dana »
(Video) "nismo tipična balkanska porodica, ne pitaju me kada ćeš da se udaš, da rađaš": Milica Todorović o roditeljima, bratu i sestrama: "Nikada nismo rekli polubrat ili polusestra"
Blic pre 6 satijoš 4 povezane
Ovo je prilika da sednemo za sto svi zajedno! Ministarka Macura uputila otvoreno pismo studentima: "Uvažavam energiju i spremnost da se bore za ono što veruju"
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
„Protesti predstavljaju najveći izazov za populističku vlast u Srbiji“: Strani mediji o blokadi Autokomande
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Dačić demantovao da će policija tokom noći intervenisati na protestu na Autokomandi
Danas pre 8 satijoš 1 povezana