Повезане вести
Ђоковић: Рубљов ме је „давио као змија жабу“, али заслужио сам победу
Политика 05.11.2023
ПАРИЗ – Мало боље сам дисао, то је пресудило. Имао сам мало више времена да ударим лопту, рекао је најбољи тенисер света Новак Ђоковић после победе против Руса Андреја Рубљова (2:1) у полуфиналу Мастерса у Паризу. Ђоковић је… »
А САД по пехар: Димитров последња препрека
Вечерње новости 05.11.2023
Дошао је и тај толико чекани дан финала париског мастерса. Последња препрека Новаку Ђоковићу на путу до 7. титуле у Берсију и 97. у каријери биће данас Григор Димитров (17. АТП) . Фото: Горан Чворовић Направио је Бугарин… »
„Добијам божју енергију, сам себе изненадим“: Новак открио како успева да са 36 година преброди најтеже тренутке
Нова 05.11.2023
Верује у победу у финалу. Новака Ђоковића у Паризу не може да заустави нико и ништа. Ни ривали који су му били близу, ни бахата публика, ни проблеми са вирусима. Превазилази све невоље са енергијом и снагом која изненађује… »
ВИДЕО „Он је најлепши човек на туру“: Новак му упао на конференцију, па га пред новинарима прозивао за Шарапову
Нова 05.11.2023
Култна сцена. Новак Ђоковић и Григор Димитров играће у финалу мастерса у Паризу у недељу од 15.00 након сјајних партија ове недеље. Биће то њихов 13. међусобни окршај, а Ђоковић убедљиво води са 11:1 у победама. Њих двојица… »
Пред велико финале: Сви се сећају легендарне изјаве Ђоковића о Григору Димитрову (видео)
Вечерње новости 05.11.2023
БОРИЋЕ се Новак Ђоковић за 40. мастерс, укупно 97. трофеј у каријери. Противник ће му бити велики пријатељ Григор Димитров. Тањуг/АП Бугарин се тренутно налази на 17. позицији АТП листе, а Новак и он одлично се познају. Ђоковић… »
Новаков ''редовни'' критичар променио плочу, сад му је крива читава генерација тенисера!
Спортске.нет 05.11.2023
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић и поред великог отпора који су му пружили Грикспор, па Руне, а онда сино и Андреј Рубљов, успео је да се пласира у финале Мастерса у Паризу и данас ће се од 15 часова борити за титулу против… »
Само ви псујте и нервирајте Ђоковића, тако ћете га и одгурати до титуле
Нова 05.11.2023
Некад се у тенису не "шибате" само са противником, већ и са собом и са публиком. „Ок, мислим да сте видели шта је показао Новак и мислим да можда није у реду то урадити пред оволико људи, али то је оно што га је довело до још… »
Ђоковић: "Одакле ми енергија за финале? Па, одакле ми свих ових дана?"
Спортске.нет 05.11.2023
Новак Ђоковић је после пласмана у финале мастерса у Паризу говорио првенствено о свом здравственом стању, које је нарушено током турнира. "Устао сам расположен и у добром стању јутрос, али на сат времена пред меч – поново је… »
„Он је на дрогама, или му је неко хаковао профил“: Ђоковићев мрзитељ похвалио Новака као никада до сад
Нова 05.11.2023
Изненадио многе. Новак Ђоковић је након епске борбе у полуфиналу Париза, успео да савлада Андреја Рубљова после преокрета у три сета резултатом 5:7, 7:6, 7:6 и оде у финале где ће против Григора Димитрова играти за своју 40… »
Новак: Желим да ривали осете да сам непобедив!
Вести онлине 05.11.2023
Први тенисер света Новак Ђоковић се после пласмана у финале мастерса у Паризу најпре осврнуо на здравствено стање, које је било видно нарушено у прва два сета. “Ништа није исто као пре 10 година…” Против Димитрова 11-1 Зашто… »
Кад и где можете да гледате финале мастерса у Паризу између Новака Ђоковића и Григора Димитрова?
Данас 05.11.2023
Српски тенисер Новак Ђоковић у недељу ће имати шансу да у дуелу са Григором Димитровом, у финалу мастерса у Паризу освоји своју 97. титулу у каријери. Најбољи играч света је прошле године на овом турниру доживео изненађујући… »
Ђоковић победио Рубљова у полуфиналу мастерса у Паризу, против Димитрова за свој седми трофеј на овом турниру
Данас 05.11.2023
Српски тенисер Новак Ђоковић играће сутра меч за трофеј победника мастерса у Паризу, пошто је у данашњем полуфиналу савладао Руса Андреја Рубљова са 5:7. 7:6, 7:5. Најбољи тенисер света ће у финалу играти са Бугарином Григором… »
(ВИДЕО) Новак Ђоковић после тријумфа над Рубљовим: Био је ближи победи, али сам поново нашао начин да дођем до тријумфа
Данас 04.11.2023
Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је после победе над Андрејем Рубљовим (5:7, 7:6. 7:5) у полуфиналу мастерса у Паризу да је поносан због свог тријумфа и пласмана у финале у којем ће сутра играти против Григора Димитрова. Он је… »
(ВИДЕО) Ђоковић наставио „рат“ са публиком у Паризу, на звиждуке одговорио тако што је показао „ону ствар“
Данас 04.11.2023
Новак Ђоковић пласирао се у финале мастерса у Паризу након што је победио Андреја Рубљова (5:7, 7:6. 7:5), али је против себе, осим руског играча, по традицији имао и француску публику. Као и у претходним дуелима, неко из… »
Савршен термин финала: Ево кад се Новак Ђоковић бори за седму титулу у Паризу
Вечерње новости 04.11.2023
НОВАК Ђоковић пласирао се у финале париског мастерса и у мечу за седми трофеј у Берсију играће против Григора Димитрова. Познато је и када ће почети тај дуел. ФОТО: Тањуг/АП Њих двојица ће на терен изаћи у недељу, али не пре… »
"Рубљов ме мучио као змија жабу": Ђоковић дао сјајну изјаву после пласмана у финале Париза
Вечерње новости 04.11.2023
НОВАК Ђоковић пласирао се у девето финале Париза пођто је после велике борбе савладао Андреја Рубљова са 5:7, 7:6(3), 7:5. Српски тенисер је свестан да је Рус био близу тријумфа, али није крио задовољство након новог успеха… »
Вести дана »
У Србији облачно, местимично киша: Температура и до 23 степена
Невсмакс Балканс пре 47 минутајош 12 повезаних
Продужена блокада Ирана! Ово је Трампов план за наставак рата: Притисак на иранску економију и извоз нафте, могућ и наставак бомбардовања!
Курир пре 17 минутајош 10 повезаних
Дан жалости у Шапцу: Заставе на пола копља због изгубљена четири млада живота на путу Рума-Шабац
Дневник пре 7 минутајош 10 повезаних