Повезане вести

Ђоковић: Рубљов ме је „давио као змија жабу“, али заслужио сам победу

Ђоковић: Рубљов ме је „давио као змија жабу“, али заслужио сам победу

Политика 05.11.2023
ПАРИЗ – Мало боље сам дисао, то је пресудило. Имао сам мало више времена да ударим лопту, рекао је најбољи тенисер света Новак Ђоковић после победе против Руса Андреја Рубљова (2:1) у полуфиналу Мастерса у Паризу. Ђоковић је… »
А САД по пехар: Димитров последња препрека

А САД по пехар: Димитров последња препрека

Вечерње новости 05.11.2023
Дошао је и тај толико чекани дан финала париског мастерса. Последња препрека Новаку Ђоковићу на путу до 7. титуле у Берсију и 97. у каријери биће данас Григор Димитров (17. АТП) . Фото: Горан Чворовић Направио је Бугарин… »
„Добијам божју енергију, сам себе изненадим“: Новак открио како успева да са 36 година преброди најтеже тренутке

„Добијам божју енергију, сам себе изненадим“: Новак открио како успева да са 36 година преброди најтеже тренутке

Нова 05.11.2023
Верује у победу у финалу. Новака Ђоковића у Паризу не може да заустави нико и ништа. Ни ривали који су му били близу, ни бахата публика, ни проблеми са вирусима. Превазилази све невоље са енергијом и снагом која изненађује… »
ВИДЕО „Он је најлепши човек на туру“: Новак му упао на конференцију, па га пред новинарима прозивао за Шарапову

ВИДЕО „Он је најлепши човек на туру“: Новак му упао на конференцију, па га пред новинарима прозивао за Шарапову

Нова 05.11.2023
Култна сцена. Новак Ђоковић и Григор Димитров играће у финалу мастерса у Паризу у недељу од 15.00 након сјајних партија ове недеље. Биће то њихов 13. међусобни окршај, а Ђоковић убедљиво води са 11:1 у победама. Њих двојица… »
Пред велико финале: Сви се сећају легендарне изјаве Ђоковића о Григору Димитрову (видео)

Пред велико финале: Сви се сећају легендарне изјаве Ђоковића о Григору Димитрову (видео)

Вечерње новости 05.11.2023
БОРИЋЕ се Новак Ђоковић за 40. мастерс, укупно 97. трофеј у каријери. Противник ће му бити велики пријатељ Григор Димитров. Тањуг/АП Бугарин се тренутно налази на 17. позицији АТП листе, а Новак и он одлично се познају. Ђоковић… »
Новаков ''редовни'' критичар променио плочу, сад му је крива читава генерација тенисера!

Новаков ''редовни'' критичар променио плочу, сад му је крива читава генерација тенисера!

Спортске.нет 05.11.2023
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић и поред великог отпора који су му пружили Грикспор, па Руне, а онда сино и Андреј Рубљов, успео је да се пласира у финале Мастерса у Паризу и данас ће се од 15 часова борити за титулу против… »
Само ви псујте и нервирајте Ђоковића, тако ћете га и одгурати до титуле

Само ви псујте и нервирајте Ђоковића, тако ћете га и одгурати до титуле

Нова 05.11.2023
Некад се у тенису не "шибате" само са противником, већ и са собом и са публиком. „Ок, мислим да сте видели шта је показао Новак и мислим да можда није у реду то урадити пред оволико људи, али то је оно што га је довело до још… »
Ђоковић: "Одакле ми енергија за финале? Па, одакле ми свих ових дана?"

Ђоковић: "Одакле ми енергија за финале? Па, одакле ми свих ових дана?"

Спортске.нет 05.11.2023
Новак Ђоковић је после пласмана у финале мастерса у Паризу говорио првенствено о свом здравственом стању, које је нарушено током турнира. "Устао сам расположен и у добром стању јутрос, али на сат времена пред меч – поново је… »
„Он је на дрогама, или му је неко хаковао профил“: Ђоковићев мрзитељ похвалио Новака као никада до сад

„Он је на дрогама, или му је неко хаковао профил“: Ђоковићев мрзитељ похвалио Новака као никада до сад

Нова 05.11.2023
Изненадио многе. Новак Ђоковић је након епске борбе у полуфиналу Париза, успео да савлада Андреја Рубљова после преокрета у три сета резултатом 5:7, 7:6, 7:6 и оде у финале где ће против Григора Димитрова играти за своју 40… »
Новак: Желим да ривали осете да сам непобедив!

Новак: Желим да ривали осете да сам непобедив!

Вести онлине 05.11.2023
Први тенисер света Новак Ђоковић се после пласмана у финале мастерса у Паризу најпре осврнуо на здравствено стање, које је било видно нарушено у прва два сета. “Ништа није исто као пре 10 година…” Против Димитрова 11-1 Зашто… »
Кад и где можете да гледате финале мастерса у Паризу између Новака Ђоковића и Григора Димитрова?

Кад и где можете да гледате финале мастерса у Паризу између Новака Ђоковића и Григора Димитрова?

Данас 05.11.2023
Српски тенисер Новак Ђоковић у недељу ће имати шансу да у дуелу са Григором Димитровом, у финалу мастерса у Паризу освоји своју 97. титулу у каријери. Најбољи играч света је прошле године на овом турниру доживео изненађујући… »
Ђоковић победио Рубљова у полуфиналу мастерса у Паризу, против Димитрова за свој седми трофеј на овом турниру

Ђоковић победио Рубљова у полуфиналу мастерса у Паризу, против Димитрова за свој седми трофеј на овом турниру

Данас 05.11.2023
Српски тенисер Новак Ђоковић играће сутра меч за трофеј победника мастерса у Паризу, пошто је у данашњем полуфиналу савладао Руса Андреја Рубљова са 5:7. 7:6, 7:5. Најбољи тенисер света ће у финалу играти са Бугарином Григором… »
(ВИДЕО) Новак Ђоковић после тријумфа над Рубљовим: Био је ближи победи, али сам поново нашао начин да дођем до тријумфа

(ВИДЕО) Новак Ђоковић после тријумфа над Рубљовим: Био је ближи победи, али сам поново нашао начин да дођем до тријумфа

Данас 04.11.2023
Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је после победе над Андрејем Рубљовим (5:7, 7:6. 7:5) у полуфиналу мастерса у Паризу да је поносан због свог тријумфа и пласмана у финале у којем ће сутра играти против Григора Димитрова. Он је… »
(ВИДЕО) Ђоковић наставио „рат“ са публиком у Паризу, на звиждуке одговорио тако што је показао „ону ствар“

(ВИДЕО) Ђоковић наставио „рат“ са публиком у Паризу, на звиждуке одговорио тако што је показао „ону ствар“

Данас 04.11.2023
Новак Ђоковић пласирао се у финале мастерса у Паризу након што је победио Андреја Рубљова (5:7, 7:6. 7:5), али је против себе, осим руског играча, по традицији имао и француску публику. Као и у претходним дуелима, неко из… »
Савршен термин финала: Ево кад се Новак Ђоковић бори за седму титулу у Паризу

Савршен термин финала: Ево кад се Новак Ђоковић бори за седму титулу у Паризу

Вечерње новости 04.11.2023
НОВАК Ђоковић пласирао се у финале париског мастерса и у мечу за седми трофеј у Берсију играће против Григора Димитрова. Познато је и када ће почети тај дуел. ФОТО: Тањуг/АП Њих двојица ће на терен изаћи у недељу, али не пре… »
"Рубљов ме мучио као змија жабу": Ђоковић дао сјајну изјаву после пласмана у финале Париза

"Рубљов ме мучио као змија жабу": Ђоковић дао сјајну изјаву после пласмана у финале Париза

Вечерње новости 04.11.2023
НОВАК Ђоковић пласирао се у девето финале Париза пођто је после велике борбе савладао Андреја Рубљова са 5:7, 7:6(3), 7:5. Српски тенисер је свестан да је Рус био близу тријумфа, али није крио задовољство након новог успеха… »

Вести дана »