Povezane vesti
Alen ISLAMOVIĆ: Oprostio sam Tifi udarac - "Najveće zlo "Bijelog dugmeta" je što uvek mora nešto da se dešava"
Večernje novosti 04.11.2023
ALEN ISLAMOVIĆ zvanično je postao penziner, ali to ga ne sprečava da i dalje radi. Foto ATA Images Redovno održava solističke koncerte širom Balkana, a često nastupa i sa Bijelim dugmetom. Poznato je da sa kolegom Mladenom Vojičićem Tifom nije u… »
Tifa ga tukao, a on ga sad proziva: Alen Islamović provocira: "Bio je slab! Mora da mu je svetlo udaralo u oči, pa sam mu ja…
Blic 04.11.2023
Alen Islamović zvanično je postao penzioner, ali ga to nikako ne sputava da i dalje radi. Često održava solističke koncerte širom Balkana, a neretko nastupa i sa "Bijelim dugmetom". Poznato je da Alen Islamović sa kolegom Mladenom Vojičićem Tifom… »
Vesti dana »
Studenti blokirali Rektorat, Filološki, Filozofski i Prirodno-matematički fakultet u Beogradu
NIN pre 48 minutajoš 30 povezanih
Na javnom času ispred Jovine gimnazije zatraženo izvinjenje direktora i školskog odbora "ali na pravu adresu" (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 48 minutajoš 21 povezana
Vučić: Srbija treba da učini više u privlačenju italijanskih investicija
Novi magazin pre 2 satajoš 19 povezanih
Ko bi mogao da nasledi Miloševića na klupi Partizana? Tri imena su slobodna, i ne zna se koga bi navijači više želeli
Nova pre 47 minutajoš 18 povezanih
Advokat: Bilo je potrebno da komora stupi u štrajk da bi se ministarka oglasila, dotle smo kao fikusi
N1 Info pre 1 satjoš 14 povezanih