Povezane vesti
"Ana šević ili Sević, kako god da se zove, jedna je u nizu" Sonja o razvodu sa pevačem: Moja je kazna što sam ostavila…
Kurir 05.11.2023
Aca Lukas ogolio je dušu u autobiografskoj knjizi “Ovo sam ja”, pre par godina, te je osim brojnih afera koje su pratile njegov život, pisao i o svađama koje je imao sa svojom najvećom ljubavi Sonjom Vuksanović, koja je jednom prilikom iznela… »
Sonja Vuksanović o navodima da ju je Lukas varao: „Ana Šević ili Sević, kako god da se zove, jedna je u nizu“
Nova 05.11.2023
Aca Lukas je u autobiografiji koju je objavio pre dve godine otkrio brojne detalje iz privatnog života. U knjizi pod nazivom „Ovo sam ja“ Lukas se dotakao i optužbi svoje bivše supruge Sonje Vuksanović da ju je varao sa „kepecom iz Granda“… »
Svi se pitaju ko je "kepec iz granda"?! Sonja osula paljbu - "šević ili sević, kako god se zvala, samo je jedna u nizu!"
Mondo 05.11.2023
Iako su se rastali pre pet godina, Aca Lukas i dalje Sonju Vuksanović naziva ljubavlju svog života, ali ona ima drugačiji pogled na bivšeg! Iako su se rastali pre pet godina, Aca Lukas i dalje Sonju Vuksanović naziva ljubavlju svog života, ali ona… »
Vesti dana »
Požar u Los Anđelesu guta kuće poznatih i bogatih, evo šta će biti sa odšetom: Anđela iz Srbije o vatrenoj stihiji i užasu u Kaliforniji!
Kurir pre 52 minutajoš 13 povezanih
Jako zahlađenje stiglo u ovaj deo Srbije, kiša prešla u sneg: Nakon jutarnjih 14°C, sledi pad za više od 10
Telegraf pre 1 satjoš 14 povezanih
"Novače, imaš li bilo kakav dokaz za to": Novinarka napravila haos, Đoković joj jednom rečenicom zapušio usta
Mondo pre 2 satajoš 9 povezanih
Bogdanović cepao mrežu protiv Sansa, Jović dobar u pobedi Majamija
Euronews pre 1 satjoš 9 povezanih