Повезане вести
"Ана шевић или Севић, како год да се зове, једна је у низу" Соња о разводу са певачем: Моја је казна што сам оставила…
Курир 05.11.2023
Аца Лукас оголио је душу у аутобиографској књизи “Ово сам ја”, пре пар година, те је осим бројних афера које су пратиле његов живот, писао и о свађама које је имао са својом највећом љубави Соњом Вуксановић, која је једном… »
Соња Вуксановић о наводима да ју је Лукас варао: „Ана Шевић или Севић, како год да се зове, једна је у низу“
Нова 05.11.2023
Аца Лукас је у аутобиографији коју је објавио пре две године открио бројне детаље из приватног живота. У књизи под називом „Ово сам ја“ Лукас се дотакао и оптужби своје бивше супруге Соње Вуксановић да ју је варао са „кепецом… »
Сви се питају ко је "кепец из гранда"?! Соња осула паљбу - "шевић или севић, како год се звала, само је једна у низу!"
Мондо 05.11.2023
Иако су се растали пре пет година, Аца Лукас и даље Соњу Вуксановић назива љубављу свог живота, али она има другачији поглед на бившег! Иако су се растали пре пет година, Аца Лукас и даље Соњу Вуксановић назива љубављу… »
Вести дана »
Професорка Клеут, на скупу подршке: Ви сте мој Сенат (ФОТО, ВИДЕО)
Мој Нови Сад пре 1 сатјош 15 повезаних
Жељко Обрадовић поднео неопозиву оставку, Партизан тражи новог тренера после пораза од Панатинаикоса
Наслови.аи пре 1 сатјош 116 повезаних