Povezane vesti
"Ana šević ili Sević, kako god da se zove, jedna je u nizu" Sonja o razvodu sa pevačem: Moja je kazna što sam ostavila…
Kurir 05.11.2023
Aca Lukas ogolio je dušu u autobiografskoj knjizi “Ovo sam ja”, pre par godina, te je osim brojnih afera koje su pratile njegov život, pisao i o svađama koje je imao sa svojom najvećom ljubavi Sonjom Vuksanović, koja je jednom prilikom iznela… »
Sonja Vuksanović o navodima da ju je Lukas varao: „Ana Šević ili Sević, kako god da se zove, jedna je u nizu“
Nova 05.11.2023
Aca Lukas je u autobiografiji koju je objavio pre dve godine otkrio brojne detalje iz privatnog života. U knjizi pod nazivom „Ovo sam ja“ Lukas se dotakao i optužbi svoje bivše supruge Sonje Vuksanović da ju je varao sa „kepecom iz Granda“… »
"Ana šević, Sević: - kako god da se zove, samo je još jedna u nizu" Sonja Vuksanović o odnosu sa lukasom: "Ostavila sam ga…
Blic 05.11.2023
Pevač Aca Lukas ogolio je dušu u autobiografskoj knjizi “Ovo sam ja”, pre par godina, te je osim brojnih afera koje su pratile njegov život, pisao i o svađama koje je imao sa svojom najvećom ljubavi Sonjom Vuksanović, koja je jednom prilikom… »
Svi se pitaju ko je "kepec iz granda"?! Sonja osula paljbu - "šević ili sević, kako god se zvala, samo je jedna u nizu!"
Mondo 05.11.2023
Iako su se rastali pre pet godina, Aca Lukas i dalje Sonju Vuksanović naziva ljubavlju svog života, ali ona ima drugačiji pogled na bivšeg! Iako su se rastali pre pet godina, Aca Lukas i dalje Sonju Vuksanović naziva ljubavlju svog života, ali ona… »
Vesti dana »
Niški studenti se pridružili kolegama: Blokirana zgrada Univerziteta (VIDEO)
Danas pre 22 minutajoš 31 povezana
Vanredno stanje u Južnoj Koreji: Kocka koja se predsedniku obila o glavu
BBC News pre 3 satajoš 44 povezane
Verbalni sukob ambasadora Rusije i SAD u UN zbog eskalacije sukoba u Siriji; Kac: Postoji šansa za dogovor o taocima
RTS pre 1 satjoš 19 povezanih
U toku blokada raskrsnice kod Beograda na vodi; Ima manjih incidenata
Insajder pre 22 minutajoš 16 povezanih
Stefanović pozvao izborne članove Visokog saveta tužilaštva da podnesu ostavke: „Odgovorni za atmosferu linča“
N1 Info pre 6 satijoš 15 povezanih