Povezane vesti
Arsenal podržao Artetu: Premijer liga zaslužuje bolje suđenje
Politika 05.11.2023
LONDON – Fudbalski klub Arsenal podržao je danas menadžera kluba Mikaela Artetu, koji je kritikovao suđenje na derbi meču 11. kola Premijer lige protiv Njukasla. Arsenal je juče u gostima poražen od Njukasla 1:0. Jedini gol na utakmici postigao je… »
Arteta: U Engleskoj sam 20 godina i sad me je sramota
Sport klub 05.11.2023
Menadžer Arsenala Mikel Arteta ne može da se smiri posle poraza u Njukaslu. Londonske Tobdžije su doživele prvi poraz ove sezone u Premijer ligi na gostovanju Njukaslu (0:1). Jedini gol postigao je Entoni Gordon u 64. minutu. Međutim, taj pogodak ogolio… »
''Ja sam 20 godina u ovoj zemlji i sada se stidim'' Arteta ogorčen na suđenje u Premijer ligi
Večernje novosti 05.11.2023
Trener Arsenala Mikel Arteta bio je besan i žestok u kritikama suđenja nakon poraza Arsenala od Njukasla u 11. kolu Premijer lige. FOTO: Tanjug/AP Subotnji derbi na "Sent Džejms pparku" rešio je Entoni Gordon golom u 64. minutu, ali uz puno kontroverzi… »
Vesti dana »
Pomen premijeru Zoranu Đinđiću: Građani, simpatizeri i stranačke kolege odaju poštu na groblju, Macut sa ministrima položio vence na mestu gde je ubijen (foto)
Blic pre 12 minutajoš 52 povezane
Cena sirove nafte ponovo dostigla 100 dolara po barelu: Plan oslobađanja strateških rezervi nije smirio strahove od rata s Iranom
Forbes pre 47 minutajoš 34 povezane
NBS: Referentna kamatna stopa zadržana na nepromenjenom nivou od 5,75 odsto
RTV pre 32 minutajoš 21 povezana