Povezane vesti
Arsenal podržao Artetu: Premijer liga zaslužuje bolje suđenje
Politika 05.11.2023
LONDON – Fudbalski klub Arsenal podržao je danas menadžera kluba Mikaela Artetu, koji je kritikovao suđenje na derbi meču 11. kola Premijer lige protiv Njukasla. Arsenal je juče u gostima poražen od Njukasla 1:0. Jedini gol na utakmici postigao je… »
Arteta: U Engleskoj sam 20 godina i sad me je sramota
Sport klub 05.11.2023
Menadžer Arsenala Mikel Arteta ne može da se smiri posle poraza u Njukaslu. Londonske Tobdžije su doživele prvi poraz ove sezone u Premijer ligi na gostovanju Njukaslu (0:1). Jedini gol postigao je Entoni Gordon u 64. minutu. Međutim, taj pogodak… »
''Ja sam 20 godina u ovoj zemlji i sada se stidim'' Arteta ogorčen na suđenje u Premijer ligi
Večernje novosti 05.11.2023
Trener Arsenala Mikel Arteta bio je besan i žestok u kritikama suđenja nakon poraza Arsenala od Njukasla u 11. kolu Premijer lige. FOTO: Tanjug/AP Subotnji derbi na "Sent Džejms pparku" rešio je Entoni Gordon golom u 64. minutu, ali uz puno… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 2 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 4 satijoš 1 povezana