Povezane vesti

Kineski mediji izveštavaju o ostavci direktora BIA Aleksandra Vulina: SAD i Evropa hoće moju glavu

Kineski mediji izveštavaju o ostavci direktora BIA Aleksandra Vulina: SAD i Evropa hoće moju glavu

Politika 05.11.2023
Veliki broj kineskih medija izveštava o ostavci direktora srpske službe bezbednosti Aleksandru Vulinu. Kineski mediji istakli su da je Aleksandar Vulin podneo neopozivu ostavku na mesto direktora BIA kako bi zaštitio Srbiju od daljih pritisaka koji… »
Pokret socijalista o kineski medijima i ostavci direktora BIA Aleksandra Vulina: SAD i Evropa hoće moju glavu

Pokret socijalista o kineski medijima i ostavci direktora BIA Aleksandra Vulina: SAD i Evropa hoće moju glavu

Telegraf 05.11.2023
Kineski mediji, takođe, navode da Aleksandar Vulin važi za bliskog i lojalnog saradnika Aleksandra Vučića, predsednika Srbije", stoji u saopštenju Pokreta socijalista. Pokret socijalista ,nakon ostavke Aleksandra Vulina izdao je saopštenje, o tome… »
Nemačka agencija o Vulinu: Iznenadna ostavka “simpatizera Kremlja”

Nemačka agencija o Vulinu: Iznenadna ostavka “simpatizera Kremlja”

Vesti online 05.11.2023
Dok Vučić želi da ostavi utisak balansiranja između Zapada i Rusije, Vulin važi kao otvoreni simpatizer Kremlja, ocenjuje nemačka agencija dpa posle ostavke Vulina na mesto šefa BIA. Srbija jedina nije uvela sankcije Rusiji. Aleksandar Vulin je u… »

Vesti dana »