Повезане вести

Тренера Пазараца изненадио Парни ваљак (фото, видео)

Тренера Пазараца изненадио Парни ваљак (фото, видео)

Спортски журнал 05.11.2023
”Морам да признам да ме је мало изенадила Партизанова успешна серија, с обзиром на околности и њихов претходни наступ на европској сцени”. Тренер фудбалера Новог Пазара Синиша Добрашиновић рекао је да је предстојећа утакмица 14… »
Одбојкашима Спартака само сет: Суботичани поражени од Радничког у „Дудовој шуми“

Одбојкашима Спартака само сет: Суботичани поражени од Радничког у „Дудовој шуми“

Дневник 05.11.2023
Само сет је припао одбојкашима суботичког Спартака у дуелу против Радничког из Крагујевца у петом колу Суперлиге. Гости су славили 3:1 (17:25, 19:25, 25:21, 20:25) и нанели су „голубовима” трећи пораз, који су сада на скору 2-3… »
Први пораз одбојкаша Војводине у суперлиги: Црвено-бели дерби убедљиво припао Звезди, Новосађани прокоцкали шансе

Први пораз одбојкаша Војводине у суперлиги: Црвено-бели дерби убедљиво припао Звезди, Новосађани прокоцкали шансе

Дневник 05.11.2023
Одбојкаши Војводине поражени су у петом колу Суперлиге од Црвене звезде резултатом 3:0 и то им је први неуспех ове сезоне у домаћем првенству. Новосађани су у првом црвено-белом дербију имали своје шансе, али их нису искористили… »
Добрашиновић: Мало ме је изненадио Партизанов низ победа

Добрашиновић: Мало ме је изненадио Партизанов низ победа

Спорт клуб 05.11.2023
Тренер Новог Пазара Синиша Добрашиновић рекао је да је предстојећа утакмица 14. кола Супер лиге Србије против гостујућег Партизана прилика да се његов тим измери с лидером првенства. „Имамо одличну атмосферу, о чему сведоче наши… »
Камион са јајима је спреман и чека! Игор Дуљај: То ће у неком тренутку да се деси...

Камион са јајима је спреман и чека! Игор Дуљај: То ће у неком тренутку да се деси...

Мондо 05.11.2023
Тренер Партизана говорио о серији победа, првом месту, утакмици против Новог Пазара... Тренер Партизана говорио о серији победа, првом месту, утакмици против Новог Пазара... ФК Партизан у понедељак од 15 гостује Новом Пазару у… »
Дуљај: Камион са јајима је спреман за први кикс

Дуљај: Камион са јајима је спреман за први кикс

Спорт клуб 05.11.2023
Игор Дуљај, тренер Партизана, истакао је да његове изабранике, који су тренутно лидери у Суперлиги, чека тешка утакмица против Новог Пазара у понедељак од 15 часова. Меч између два тима биће одигран без присуства публике, због… »
''Посебно ће бити тешко шћепи и мени, ми смо деца Партизана'' Адем Љајић пред меч против ''Парног ваљка''

''Посебно ће бити тешко шћепи и мени, ми смо деца Партизана'' Адем Љајић пред меч против ''Парног ваљка''

Вечерње новости 05.11.2023
Бивши фудбалер Партизана а сада члан Новог Пазара, Адем Љајић, у 14. колу Суперлиге Србије играће против црно-белих, клубу како он каже који воли и у ком је одрастао. ФК Нови Пазар Кад неко остави тако дубок траг у славним… »
„Нови Пазар је црно-бели град“ – Дуљај о гостовању крај Јошанице, камиону са јајима, изненадној посети Гробара… (видео)…

„Нови Пазар је црно-бели град“ – Дуљај о гостовању крај Јошанице, камиону са јајима, изненадној посети Гробара… (видео)…

„Жао ми је што неће бити публике“. Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај рекао је данас, пред меч 14. кола Суперлиге Србије да му је жао што неће бити публике јер је Нови Пазар црно-бели град. - Жао ми је што неће бити публике… »
Дуљај: ''Низ победа ће једном стати, морам да будем концентрисан''

Дуљај: ''Низ победа ће једном стати, морам да будем концентрисан''

Вечерње новости 05.11.2023
Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај обратио се јавности пред меч црно-белих у Новом Пазару. ФОТО: М. Вукадиновић Навео је да изузетно цени екипу Новог Пазара. - Колега Добрашиновић одлично води екипу, која је била пред победом… »
Уочи дербија - Љајић: Никоме лако, а Шћепи и мени најтеже

Уочи дербија - Љајић: Никоме лако, а Шћепи и мени најтеже

Адем Љајић одрастао у Партизану, али подсећа да је Нови Пазар његов град и клуб. Адем Љајић је тринаест година одушевљавао навијачке масе у Италији и Турској, за нешто више од месец дана навршиће се 14 дугих лета од последње… »
Први црвено-бели одбојкашки дерби ове сезоне: Воша у гостима Звезди опипава пулс за куп

Први црвено-бели одбојкашки дерби ове сезоне: Воша у гостима Звезди опипава пулс за куп

Дневник 05.11.2023
Први црвено-бели одбојкашки дерби ове сезоне између Војводине и Црвене звезде одиграће се данас (недеља) од 18 часова у Београду (пренос РТС 2) у петом колу Суперлиге, а на други се неће дуго чекати јер се ова два тима састају… »
ТЕНТ и јединство непобедиви: Обреновчанке и Пазовчанке неумољиве у Суперлиги Србије за одбојкашице

ТЕНТ и јединство непобедиви: Обреновчанке и Пазовчанке неумољиве у Суперлиги Србије за одбојкашице

Вечерње новости 04.11.2023
ПОБЕДНИЧКУ серију наставиле су одбојкашице ТЕНТ-а и Јединства из Старе Пазове. Обе екипе једине имају максималан учинак после пет кола. ЦЕВ Ове суботе су Обреновчанке у једном од дербија у Убу савладале домаћу екипу са 3:1. За… »

Вести дана »