Povezane vesti
"Poslovno sam u Beogradu, a privatno..." Dejan Matić ušao u keš, pa se pohvalio: Kupio sam nekretninu u Grčkoj Evo gde se…
Kurir 05.11.2023
Dejan Matić je pre izvesnog vremena sve iznenadio kada je vozio motocikl i automobil, a sada je otkrio da li je možda tokom letovanja sam upravljao brodom. - Nisam, ja ne radi me ništa. To mi je nešto onako, više je za neko uživanje. Znaš kako… »
Privatno sam u Beču, poslovno u Beogradu! Dejan Matić ušao u keš, pa kupio nekretninu i u Grčkoj - "Već sam rešio"
Mondo 05.11.2023
Dejan Matić je otkrio detalje iz svog privatnog života, pa se osvrnuo na to gde trenutno provodi najviše vremena. Dejan Matić je otkrio detalje iz svog privatnog života, pa se osvrnuo na to gde trenutno provodi najviše vremena. Pevač Dejan Matić… »
"Kupio sam nekretninu u Grčkoj": Dejan Matić otkrio da je ušao u keš, pa se pohvalio: "Živim u Beču"
Blic 05.11.2023
Dejan Matić je pre izvesnog vremena sve iznenadio kada je vozio motocikl i automobil, a sada je otrkio da li je možda tokom letovanja sam upravljao brodom. - Nisam, ja ne radi me ništa. To mi je nešto onako, više je za neko uživanje. Znaš kako… »
Vesti dana »
Danas oblačno i hladnije vreme, ponegde sa kišom i susnežicom
Novi magazin pre 6 minutajoš 12 povezanih
Napadnuta Rusija, ukrajinci udarili tokom noći! Pogođeno veliko skladište nafte u Rostovskoj oblasti! Ogroman crni dim i dalje kulja! (foto/video)
Kurir pre 42 minutajoš 8 povezanih
Prekid vatre u Libanu: Šta dogovor Izraela i Hezbolaha znači za Gazu i ostatak Bliskog istoka?
NIN pre 37 minutajoš 6 povezanih
Gruzija odlaže kandidaturu za članstvo u EU do 2028, veliki nemiri u Tbilisiju
Blic pre 43 minutajoš 4 povezane