Povezane vesti

Predsednik Vučič: Čast mi je što svom snagom, ljubavlju i energijom podržavam listu "Srbija ne sme da stane"

Predsednik Vučič: Čast mi je što svom snagom, ljubavlju i energijom podržavam listu "Srbija ne sme da stane"

Alo 05.11.2023
Prvi skup izborne liste „Aleksandar Vučić - Srbia ne sme da stane" održao se danas u Leskovcu. "Čast mi je što svom snagom, ljubavlju i energijom podržavam listu "Srbija ne sme da stane"', poručio je danas predsednik Vučić. Hoćemo li da… »
"Neće Srbija da trpi napade na porodicu" Vučić i o napadima na svoje roditelje: Mi ćemo da pazimo i čuvamo njihove…

"Neće Srbija da trpi napade na porodicu" Vučić i o napadima na svoje roditelje: Mi ćemo da pazimo i čuvamo njihove…

Kurir 05.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su njegovi roditelji njemu najbolji na svetu, a povodom novih napada na njegovog oca i na njegovu majku. - Neće Srbija da trpi napade na porodicu! Mi to nećemo nikada da radimo. Mi ćemo da pazimo i… »
"Ovo nije stranačka, već lista građana Srbije" Glavne Vučićeve poruke iz Leskovca - "Idemo da pobedimo ubedljivije nego…

"Ovo nije stranačka, već lista građana Srbije" Glavne Vučićeve poruke iz Leskovca - "Idemo da pobedimo ubedljivije nego…

Kurir 05.11.2023
Prvi predizborni skup liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", održan je danas u Leskovcu, u hali Dubočica. Na skupu je govorio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. - Čast mi je što svom snagom, ljubavlju i energijom podržavam listu… »

Vesti dana »