Повезане вести
Вучић Лесковчанима до краја 2027. године обећао плату од 1.000 евра
Решетка 05.11.2023
Александар Вучић је на првом предизборном скупу СНС-а у Лесковцу данас поручио грађанима да ће до краја 2027. године бити просечна плата 1.400 евра, у Лесковцу више од 1.000 евра. “Сећате се када сам први пут 2014. године рекао… »
Вучић: Листа „Србија не сме да стане“ за будућност земље и сигурност грађана
РТК 05.11.2023
Председник Србије и члан СНС Александра Вучић изјавио је данас, на предизборном скупу напредњака у Лесковцу, да је СНС поново започела кампању на југу Србије и нагласио да глас за листу „Србија не сме да стане“ значи будућност… »
Председник Вучић: " Ја ћу да чувам животе ваше деце и наше Косово и Метохију"
Ало 05.11.2023
Председник Србије Александар Вучић обратио се присутнима на предизборном скупу листе "Александар Вучић - Србија не сме да стане" рекавши да му је част што својом снагом, љубављуи енергијом, подржава ту листу јер верује да је… »
Косово је део Републике Србије, записано је у Уставу, било и биће Вучић: Ја ћу да чувам вашу децу и КиМ!
Ало 05.11.2023
Председник Србије Александар Вучић се обратио на предизборном скупу листе "Александар Вучић - Србија не сме да стане", који је одржан у Лесковцу. Председник Вучић је између осталог, говорио и о Косову и Метохији. - Косово је део… »
Вучић: До краја 2027. просечна плата у Лесковцу преко 1.000 евра
Вечерње новости 05.11.2023
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић подсетио је да је 2014. рекао да ће просечна плата у Србији бити 500 евра. Фото: И. Митић - Смејали су се. Ми вам данас кажемо да ће до краја 2027. године просечна плата у Србији бити 1.400… »
Вести дана »
Студенти се повукли са платоа испред Градске управе где су провели ноћ, позив Чачанима да крену у Београд и подрже Дијану Хрку
Морава инфо пре 6 сатијош 50 повезаних
Студенти у блокади: Лекс специјалис за Генералштаб - покушај власти да заради на забораву наслеђа културе
Н1 Инфо пре 4 сатијош 35 повезаних
У Скупштини усвојена измена Листе кандидата за чланове Савета РЕМ-а
Спутник пре 3 сатајош 33 повезане