Повезане вести

Вучић Лесковчанима до краја 2027. године обећао плату од 1.000 евра

Вучић Лесковчанима до краја 2027. године обећао плату од 1.000 евра

Решетка 05.11.2023
Александар Вучић је на првом предизборном скупу СНС-а у Лесковцу данас поручио грађанима да ће до краја 2027. године бити просечна плата 1.400 евра, у Лесковцу више од 1.000 евра. “Сећате се када сам први пут 2014. године рекао… »
Вучић: Листа „Србија не сме да стане“ за будућност земље и сигурност грађана

Вучић: Листа „Србија не сме да стане“ за будућност земље и сигурност грађана

РТК 05.11.2023
Председник Србије и члан СНС Александра Вучић изјавио је данас, на предизборном скупу напредњака у Лесковцу, да је СНС поново започела кампању на југу Србије и нагласио да глас за листу „Србија не сме да стане“ значи будућност… »
Председник Вучић: " Ја ћу да чувам животе ваше деце и наше Косово и Метохију"

Председник Вучић: " Ја ћу да чувам животе ваше деце и наше Косово и Метохију"

Ало 05.11.2023
Председник Србије Александар Вучић обратио се присутнима на предизборном скупу листе "Александар Вучић - Србија не сме да стане" рекавши да му је част што својом снагом, љубављуи енергијом, подржава ту листу јер верује да је… »
Косово је део Републике Србије, записано је у Уставу, било и биће Вучић: Ја ћу да чувам вашу децу и КиМ!

Косово је део Републике Србије, записано је у Уставу, било и биће Вучић: Ја ћу да чувам вашу децу и КиМ!

Ало 05.11.2023
Председник Србије Александар Вучић се обратио на предизборном скупу листе "Александар Вучић - Србија не сме да стане", који је одржан у Лесковцу. Председник Вучић је између осталог, говорио и о Косову и Метохији. - Косово је део… »
Вучић: До краја 2027. просечна плата у Лесковцу преко 1.000 евра

Вучић: До краја 2027. просечна плата у Лесковцу преко 1.000 евра

Вечерње новости 05.11.2023
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић подсетио је да је 2014. рекао да ће просечна плата у Србији бити 500 евра. Фото: И. Митић - Смејали су се. Ми вам данас кажемо да ће до краја 2027. године просечна плата у Србији бити 1.400… »

Вести дана »