Повезане вести

Нажалост оне овако изгледају! Ово је Џехвино право лице - Све зумирала, људи у шоку: Црвене тачке, а шта је с обрвама?

Нажалост оне овако изгледају! Ово је Џехвино право лице - Све зумирала, људи у шоку: Црвене тачке, а шта је с обрвама?

Мондо 05.11.2023
Теодора Џехверовић показала је како изгледа без трунке шминке и пожаила се пратиоцима на проблем који има. Теодора Џехверовић показала је како изгледа без трунке шминке и пожаила се пратиоцима на проблем који има. Једна је од… »
"Ја у кревету после 4 сата сна, без шминке" Шок издање Теодоре Џехверовић затекло јавност, ово је њено право лице! (фото)…

"Ја у кревету после 4 сата сна, без шминке" Шок издање Теодоре Џехверовић затекло јавност, ово је њено право лице! (фото)…

Курир 05.11.2023
Теодора Џехверовић једна је од најпознатијих певачица млађе генерације, а својим изгледом плени откако се појавила на музичкој сцени. Склона је трансформацијама и честим променама имиџа, а данас је актуелна на друштвеним… »
Ово је право лице теодоре Џехверовић: Без трунке шминке на лицу, многи у шоку: "Ево како заправо изгледам"

Ово је право лице теодоре Џехверовић: Без трунке шминке на лицу, многи у шоку: "Ево како заправо изгледам"

Блиц 05.11.2023
Једна је од најпознатијих певачица млађе генерације, Теодора Џехверовић често скреће пажњу јавности на себе својим изгледом, а сада је показала како изгледа без трунке шминке. Теодора је, наиме, увек максимално сређена на… »
„Ја у кревету после 4 сати сна, без шминке“: Теодора Џехверовић показала како заиста изгледа ФОТО

„Ја у кревету после 4 сати сна, без шминке“: Теодора Џехверовић показала како заиста изгледа ФОТО

Нова 05.11.2023
Не виђамо је често у оваквом издању. Теодора Џехверовић једна је од тренутно најпознатијих певачица, а својим изгледом плени откако се појавила на музичкој сцени. Иако је углавном виђамо сређену од главе до пете, сада је… »

Вести дана »