Povezane vesti
U brak sam stupio jer sam mislio da tako treba! Ognjen Amidžić o ljubavi - Spomenuo Natašu Bekvalac i Darka Lazića!
Mondo 05.11.2023
Ognjen Amidžić govorio je o ljubavi i otkrio zašto je prvi put rekao sudbonosno "da". Ognjen Amidžić govorio je o ljubavi i otkrio zašto je prvi put rekao sudbonosno "da". Jedan od najpopularnijih voditelja, Ognjen Amidžić iza sebe ima dva braka, a… »
Ognjen Amidžić iskreno o bivšim ljubavima: "Prvi put sam stupio u brak zato što sam mislio da bi to trebalo, a ne zašto što…
Blic 05.11.2023
U emisiji ''Magazin In'' autorke i voditeljke Sanje Marinković, jedan od gostiju bio je i popularni voditelj televizije Pink Ognjen Amidžić. On je progovori na temu braka, s obzirom na to da iza sebe ima dve bračne zajednice, a trenutno je u emotivnoj… »
'U prvi brak sam ušao zato što sam mislio da tako treba " Ognjen progovorio o ljubavi, našalio se i spomenuo Bekvalčevu i…
Kurir 05.11.2023
U emisiji ''Magazin In'' jedan od gostiju bio je i popularni voditelj televizije Pink Ognjen Amidžić. Iza sebe ima dva braka, a uskoro će i treći put izgovoriti sudbonosno "da" svojoj partnerki sa kojom čeka bebu, Mini Naumović. Ognjen je dao svoj sud o… »
Vesti dana »
U Srbiji u maju ove godine 7,4 odsto više turista nego u istom mesecu 2025.
Forbes pre 19 minutajoš 25 povezanih
Vremenska prognoza za sredu, 1. jul: Sutra oblačno i nestabilno, manji pad temperature
Beta pre 1 satjoš 56 povezanih
Mali: Najavljena pomoć građanima Srbije biće na jesen ove godine
Serbian News Media pre 1 satjoš 44 povezane
Ukrajinski oligarh i njegova porodica povređeni u eksploziji u Monaku: mediji
BBC News pre 1 satjoš 26 povezanih
„Baš me briga“: Kuman odgovorio na kritike nakon ispadanja Holandije!
Hot sport pre 2 satajoš 96 povezanih