Povezane vesti
U brak sam stupio jer sam mislio da tako treba! Ognjen Amidžić o ljubavi - Spomenuo Natašu Bekvalac i Darka Lazića!
Mondo 05.11.2023
Ognjen Amidžić govorio je o ljubavi i otkrio zašto je prvi put rekao sudbonosno "da". Ognjen Amidžić govorio je o ljubavi i otkrio zašto je prvi put rekao sudbonosno "da". Jedan od najpopularnijih voditelja, Ognjen Amidžić iza sebe ima dva braka, a… »
Ognjen Amidžić iskreno o bivšim ljubavima: "Prvi put sam stupio u brak zato što sam mislio da bi to trebalo, a ne zašto što…
Blic 05.11.2023
U emisiji ''Magazin In'' autorke i voditeljke Sanje Marinković, jedan od gostiju bio je i popularni voditelj televizije Pink Ognjen Amidžić. On je progovori na temu braka, s obzirom na to da iza sebe ima dve bračne zajednice, a trenutno je u emotivnoj… »
'U prvi brak sam ušao zato što sam mislio da tako treba " Ognjen progovorio o ljubavi, našalio se i spomenuo Bekvalčevu i…
Kurir 05.11.2023
U emisiji ''Magazin In'' jedan od gostiju bio je i popularni voditelj televizije Pink Ognjen Amidžić. Iza sebe ima dva braka, a uskoro će i treći put izgovoriti sudbonosno "da" svojoj partnerki sa kojom čeka bebu, Mini Naumović. Ognjen je dao svoj sud o… »
Vesti dana »
U većini gradova Srbije vazduh je zagađen, preporuka - što kraći boravak na otvorenom
Glas Zaječara pre 2 satajoš 8 povezanih
Odmerili devojčicu (14) zajedno, Džefri mu šapnuo: "Ova je dobra, zar ne?" Novoobjavljeni Epstajnovi dokumenti otkrili šokantne detalje! (foto)
Kurir pre 16 minutajoš 29 povezanih
SAD napale Siriju nakon udara na američke vojnike za koji Tramp krivi ISIS
Beta pre 1 satjoš 21 povezana
Ministarstvo poljoprivrede: Slučaj trihinele u svinjskom mesu pod kontrolom
RTV pre 1 satjoš 13 povezanih