Povezane vesti
U brak sam stupio jer sam mislio da tako treba! Ognjen Amidžić o ljubavi - Spomenuo Natašu Bekvalac i Darka Lazića!
Mondo 05.11.2023
Ognjen Amidžić govorio je o ljubavi i otkrio zašto je prvi put rekao sudbonosno "da". Ognjen Amidžić govorio je o ljubavi i otkrio zašto je prvi put rekao sudbonosno "da". Jedan od najpopularnijih voditelja, Ognjen Amidžić iza sebe ima dva braka, a… »
Ognjen Amidžić iskreno o bivšim ljubavima: "Prvi put sam stupio u brak zato što sam mislio da bi to trebalo, a ne zašto što…
Blic 05.11.2023
U emisiji ''Magazin In'' autorke i voditeljke Sanje Marinković, jedan od gostiju bio je i popularni voditelj televizije Pink Ognjen Amidžić. On je progovori na temu braka, s obzirom na to da iza sebe ima dve bračne zajednice, a trenutno je u emotivnoj… »
'U prvi brak sam ušao zato što sam mislio da tako treba " Ognjen progovorio o ljubavi, našalio se i spomenuo Bekvalčevu i…
Kurir 05.11.2023
U emisiji ''Magazin In'' jedan od gostiju bio je i popularni voditelj televizije Pink Ognjen Amidžić. Iza sebe ima dva braka, a uskoro će i treći put izgovoriti sudbonosno "da" svojoj partnerki sa kojom čeka bebu, Mini Naumović. Ognjen je dao svoj sud o… »
Vesti dana »
Zagađenje vazduha u Srbiji: kritične vrednosti u Zaječaru, Čačku i Negotinu
Naslovi.ai pre 3 satajoš 9 povezanih
Ministarstvo pravde SAD objavilo hiljade dokumenata povezanih sa Džefrijem Epstajnom
Serbian News Media pre 3 satajoš 33 povezane
Đoan Penjaroja stiže u Partizan! Isplivale nove informacije: Evo kada Španac dolazi u Beograd!
Kurir pre 5 minutajoš 30 povezanih
SAD napale Siriju nakon udara na američke vojnike za koji Tramp krivi ISIS
Beta pre 3 satajoš 21 povezana