Повезане вести
У брак сам ступио јер сам мислио да тако треба! Огњен Амиџић о љубави - Споменуо Наташу Беквалац и Дарка Лазића!
Мондо 05.11.2023
Огњен Амиџић говорио је о љубави и открио зашто је први пут рекао судбоносно "да". Огњен Амиџић говорио је о љубави и открио зашто је први пут рекао судбоносно "да". Један од најпопуларнијих водитеља, Огњен Амиџић иза… »
Огњен Амиџић искрено о бившим љубавима: "Први пут сам ступио у брак зато што сам мислио да би то требало, а не зашто што…
Блиц 05.11.2023
У емисији ''Магазин Ин'' ауторке и водитељке Сање Маринковић, један од гостију био је и популарни водитељ телевизије Пинк Огњен Амиџић. Он је проговори на тему брака, с обзиром на то да иза себе има две брачне заједнице, а… »
'У први брак сам ушао зато што сам мислио да тако треба " Огњен проговорио о љубави, нашалио се и споменуо Беквалчеву и…
Курир 05.11.2023
У емисији ''Магазин Ин'' један од гостију био је и популарни водитељ телевизије Пинк Огњен Амиџић. Иза себе има два брака, а ускоро ће и трећи пут изговорити судбоносно "да" својој партнерки са којом чека бебу, Мини Наумовић… »
Вести дана »
"Трајно обустављамо миграцију из земаља трећег света" Умрла припадница војске упуцана код Беле куће, Трамп се хитно огласио: "Одстрањујемо све!"
Блиц пре 1 сатјош 13 повезаних
Управа Лувра после пљачке удара по џепу посетиоце из не ЕУ земаља
BBC News пре 15 минутајош 8 повезаних
Орбан кренуо код Путина: "Идем у Москву да осигурам Мађарску руским гасом и нафтом"
Блиц пре 40 минутајош 7 повезаних