Povezane vesti
U brak sam stupio jer sam mislio da tako treba! Ognjen Amidžić o ljubavi - Spomenuo Natašu Bekvalac i Darka Lazića!
Mondo 05.11.2023
Ognjen Amidžić govorio je o ljubavi i otkrio zašto je prvi put rekao sudbonosno "da". Ognjen Amidžić govorio je o ljubavi i otkrio zašto je prvi put rekao sudbonosno "da". Jedan od najpopularnijih voditelja, Ognjen Amidžić iza sebe ima dva braka… »
Ognjen Amidžić iskreno o bivšim ljubavima: "Prvi put sam stupio u brak zato što sam mislio da bi to trebalo, a ne zašto…
Blic 05.11.2023
U emisiji ''Magazin In'' autorke i voditeljke Sanje Marinković, jedan od gostiju bio je i popularni voditelj televizije Pink Ognjen Amidžić. On je progovori na temu braka, s obzirom na to da iza sebe ima dve bračne zajednice, a trenutno je u emotivnoj… »
'U prvi brak sam ušao zato što sam mislio da tako treba " Ognjen progovorio o ljubavi, našalio se i spomenuo Bekvalčevu i…
Kurir 05.11.2023
U emisiji ''Magazin In'' jedan od gostiju bio je i popularni voditelj televizije Pink Ognjen Amidžić. Iza sebe ima dva braka, a uskoro će i treći put izgovoriti sudbonosno "da" svojoj partnerki sa kojom čeka bebu, Mini Naumović. Ognjen je dao svoj… »
"Moj otac je mininoj majci bio razredni u školi": Ognjen Amidžić otkrio nepoznate detalje, pa progovorio o devojci: "Ona je…
Blic 04.11.2023
Ognjen Amidžić već neko vreme uživa u ljubavi sa koleginicom Minom Naumović sa kojom će uskoro dobiti i dete. Kako je sada voditelj otkrio, njih dvoje se sjajno slažu, a interesantno je da su se njegov pokojni otac i Minina majka poznavali. -… »
Vesti dana »
"Danas je trebalo da oduva 10 svećica, a mi smo išli na njen grob": Potresne reči deke Tine i Sare, najmlađih poginulih na Železničkoj stanici Novi Sad
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih
Magla i mraz, ali za nijansu toplije nego juče! A već od sutra novi obrt, pogledajte samo temperature (foto)
Kurir pre 57 minutajoš 10 povezanih
Zagađenje u Nju Delhiju, vlasti zatvorile škole i obustavile radove na gradilištima
RTV pre 27 minutajoš 9 povezanih
Ne može Denver bez Jokića, Jović ponovo dvocifren, zaigrao Vasa
Sport klub pre 2 satajoš 8 povezanih