Povezane vesti
Roditelji, ne jedite kokice u pozorištu, ovo nije stadion: Govor direktorke zapalio Srbiju
Telegraf 05.11.2023
Dragi roditelji, vi stavljate vašu decu na krila, vi palite tablete i za vreme predstave im puštate crtane filmove. Obraćanje direktorke pozorišta Puls teatar, Ivane Nedeljković, poslednjeg dana 9. Pozorišnog ringišpila u Lazarevcu, odjeknulo je na… »
Direktorka pozorišta iz Lazarevca održala lekciju svim roditeljima u Srbiji – ovo morate da čujete
Nova 05.11.2023
Viralna lekcija za sve. Od 1. do 4. novembra u Prvom prigradskom pozorištu – Puls teatru u Lazarevac održan je 9. po redu Pozorišni festival za decu „Pozorišni Ringišpil“ i 23. Festić. A poslednjeg dana 9. Pozorišnog ringišpila u Lazarevcu publici se… »
Govor direktorke iz lazarevca zapalio Srbiju: "Ja sam kao direktor ove ustanove izgrebana! Ljuta sam i besna!" (video)
Kurir 05.11.2023
Obraćanje direktorke pozorišta Puls teatar, Ivane Nedeljković, poslednjeg dana 9. Pozorišnog ringišpila u Lazarevcu, odjeknulo je na društvenim mrežama, a uživo je izmamilo gromoglasni aplauz. Ona je vidno izrevoltirana ponašanjem pojedinih roditelja u… »
Vesti dana »

(BLOG) Dimne bombe i biber sprej u sali: Naguravanje i tuča obezbeđenja i odbornika opozicije
N1 Info pre 1 satjoš 26 povezanih

Uživo Ukrajina gubi grad za gradom Rusi izveli masivan vazdušni napad na Harkov, snimci su jezivi
Alo pre 35 minutajoš 62 povezane

Hoće li oluje iz regiona pogoditi Srbiju? Od petka zahlađenje, padavine i snažni udari vetra
Mondo pre 4 satijoš 26 povezanih