Повезане вести
Родитељи, не једите кокице у позоришту, ово није стадион: Говор директорке запалио Србију
Телеграф 05.11.2023
Драги родитељи, ви стављате вашу децу на крила, ви палите таблете и за време представе им пуштате цртане филмове. Обраћање директорке позоришта Пулс театар, Иване Недељковић, последњег дана 9. Позоришног рингишпила у… »
Директорка позоришта из Лазаревца одржала лекцију свим родитељима у Србији – ово морате да чујете
Нова 05.11.2023
Вирална лекција за све. Од 1. до 4. новембра у Првом приградском позоришту – Пулс театру у Лазаревац одржан је 9. по реду Позоришни фестивал за децу „Позоришни Рингишпил“ и 23. Фестић. А последњег дана 9. Позоришног рингишпила у… »
Говор директорке из лазаревца запалио Србију: "Ја сам као директор ове установе изгребана! Љута сам и бесна!" (видео)
Курир 05.11.2023
Обраћање директорке позоришта Пулс театар, Иване Недељковић, последњег дана 9. Позоришног рингишпила у Лазаревцу, одјекнуло је на друштвеним мрежама, а уживо је измамило громогласни аплауз. Она је видно изреволтирана… »
Вести дана »
Жељко Обрадовић званично више није тренер Партизана, клуб у кризи пред важне утакмице
Наслови.аи пре 1 сатјош 70 повезаних
Сијарто о критикама из ЕУ: Мађарској није потребна дозвола из Брисела за било какве спољне преговоре
Еуроневс пре 2 сатајош 43 повезане
Временска прогноза за Србију: Облачно, хладно са суснежицом и снегом, први снег у Београду, разведравање и топлији ваздух сутра
Наслови.аи пре 21 минутајош 43 повезане