Povezane vesti
"Mi smo kao glumci napadnuti skoro svako veče, ja sam izgrebana": Direktorka pozorišta održala lekciju roditeljima: "Ovo…
Blic 05.11.2023
Direktorka Puls teatra iz Lazarevca Ivana Nedeljković, poslednjeg dana 9. Pozorišnog ringišpila, obratila se publici, pre svega roditeljima, uoči početka predstave kritikujući ih zbog ponašanja tokom izvođenja predstava i prilikom ulaska u salu, a… »
"Mi kao glumci smo svako veče napadnuti, mene su izgrebali!" Direktorka pozorišta oplela po roditeljima: "Ovo nije arena i…
Kurir 05.11.2023
Direktorka Puls teatra iz Lazarevca Ivana Nedeljković, poslednjeg dana 9. Pozorišnog ringišpila, obratila se roditeljima uoči početka predstave kritikujući ih zbog ponašanja tokom izvođenja predstava i prilikom ulaska u salu, a snimak tog… »
Direktorka pozorišta održala predavanje publici: Dragi roditelji, ovo nije arena
N1 Info 05.11.2023
Direktorka Puls teatra iz Lazarevca Ivana Nedeljković, poslednjeg dana 9. Pozorišnog ringišpila, obratila se roditeljima uoči početka predstave kritikujući ih zbog ponašanja tokom izvođenja predstava i prilikom ulaska u salu, a snimak tog… »
Vesti dana »

BLOG Protest 15. za 15 ipak ispred Skupštine, u Beogradu obustavljen javni prevoz, pristižu građani iz drugih gradova
N1 Info pre 25 minutajoš 41 povezana

Protest "15. za 15" danas u Beogradu – Studenti u blokadi: Veliki skup kod Skupštine
RTS pre 25 minutajoš 77 povezanih

Tri osobe povređene, uhapšen vozač koji je naleteo na okupljene građane u Žarkovu
RTS pre 31 minutajoš 15 povezanih

Beograd na nogama pred protest studenata, incident u Žarkovu, troje povređeno
BBC News pre 26 minutajoš 8 povezanih

Vučić obišao Ekspo: Želim Srbiju koja se grad i napreduje, Srbija će pobediti (VIDEO)
RTV pre 2 satajoš 13 povezanih