Povezane vesti
"Mi smo kao glumci napadnuti skoro svako veče, ja sam izgrebana": Direktorka pozorišta održala lekciju roditeljima: "Ovo nije…
Blic 05.11.2023
Direktorka Puls teatra iz Lazarevca Ivana Nedeljković, poslednjeg dana 9. Pozorišnog ringišpila, obratila se publici, pre svega roditeljima, uoči početka predstave kritikujući ih zbog ponašanja tokom izvođenja predstava i prilikom ulaska u salu, a snimak… »
"Mi kao glumci smo svako veče napadnuti, mene su izgrebali!" Direktorka pozorišta oplela po roditeljima: "Ovo nije arena i…
Kurir 05.11.2023
Direktorka Puls teatra iz Lazarevca Ivana Nedeljković, poslednjeg dana 9. Pozorišnog ringišpila, obratila se roditeljima uoči početka predstave kritikujući ih zbog ponašanja tokom izvođenja predstava i prilikom ulaska u salu, a snimak tog obraćanja… »
Direktorka pozorišta održala predavanje publici: Dragi roditelji, ovo nije arena
N1 Info 05.11.2023
Direktorka Puls teatra iz Lazarevca Ivana Nedeljković, poslednjeg dana 9. Pozorišnog ringišpila, obratila se roditeljima uoči početka predstave kritikujući ih zbog ponašanja tokom izvođenja predstava i prilikom ulaska u salu, a snimak tog obraćanja… »
Vesti dana »
(VIDEO) Jokić: Moja igra je prosek, ne žalim zbog isključenja
Sport klub pre 1 minutjoš 14 povezanih
Muškarac sačmaricom pucao na sigurnosno osoblje, Trump na sigurnom, napadač uhapšen
Slobodna Evropa pre 6 minutajoš 8 povezanih
Najveća nuklearna katastrofa Černobilj - 40 godina kasnije: Šokantne istine, zločin, zataškavanje i život u senci radijacije
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Sansi bez rešenja za nemilosrdnog Šeja, Oklahoma sprema ''metlu''!
Sportske.net pre 6 satijoš 2 povezane