Повезане вести
"Ми смо као глумци нападнути скоро свако вече, ја сам изгребана": Директорка позоришта одржала лекцију родитељима: "Ово није…
Блиц 05.11.2023
Директорка Пулс театра из Лазаревца Ивана Недељковић, последњег дана 9. Позоришног рингишпила, обратила се публици, пре свега родитељима, уочи почетка представе критикујући их због понашања током извођења представа и… »
"Ми као глумци смо свако вече нападнути, мене су изгребали!" Директорка позоришта оплела по родитељима: "Ово није арена и…
Курир 05.11.2023
Директорка Пулс театра из Лазаревца Ивана Недељковић, последњег дана 9. Позоришног рингишпила, обратила се родитељима уочи почетка представе критикујући их због понашања током извођења представа и приликом уласка у салу, а… »
Директорка позоришта одржала предавање публици: Драги родитељи, ово није арена
Н1 Инфо 05.11.2023
Директорка Пулс театра из Лазаревца Ивана Недељковић, последњег дана 9. Позоришног рингишпила, обратила се родитељима уочи почетка представе критикујући их због понашања током извођења представа и приликом уласка у салу, а… »
Вести дана »

Београдска отворена школа тражи од МУП-а да обезбеди заштиту студенту Павлу Цицварићу
Данас пре 3 сатајош 65 повезаних

Скупови подршке за приведеног студента Богдана Јовичића у више градова у Србији
BBC News пре 49 минутајош 76 повезаних

Плава чета поново удара: Србија срушила Бразил и јури једино злато које недостаје
Време пре 4 сатијош 61 повезана