Povezane vesti
"Mi smo kao glumci napadnuti skoro svako veče, ja sam izgrebana": Direktorka pozorišta održala lekciju roditeljima: "Ovo nije…
Blic 05.11.2023
Direktorka Puls teatra iz Lazarevca Ivana Nedeljković, poslednjeg dana 9. Pozorišnog ringišpila, obratila se publici, pre svega roditeljima, uoči početka predstave kritikujući ih zbog ponašanja tokom izvođenja predstava i prilikom ulaska u salu, a snimak… »
"Mi kao glumci smo svako veče napadnuti, mene su izgrebali!" Direktorka pozorišta oplela po roditeljima: "Ovo nije arena i…
Kurir 05.11.2023
Direktorka Puls teatra iz Lazarevca Ivana Nedeljković, poslednjeg dana 9. Pozorišnog ringišpila, obratila se roditeljima uoči početka predstave kritikujući ih zbog ponašanja tokom izvođenja predstava i prilikom ulaska u salu, a snimak tog obraćanja… »
Direktorka pozorišta održala predavanje publici: Dragi roditelji, ovo nije arena
N1 Info 05.11.2023
Direktorka Puls teatra iz Lazarevca Ivana Nedeljković, poslednjeg dana 9. Pozorišnog ringišpila, obratila se roditeljima uoči početka predstave kritikujući ih zbog ponašanja tokom izvođenja predstava i prilikom ulaska u salu, a snimak tog obraćanja… »
Vesti dana »

Medicinski, FON i Ekonomski fakultet i dalje najtraženiji
Serbian News Media pre 14 minutajoš 29 povezanih

Toplotni talas u Srbiji do subote sa rekordnim temperaturama, zatim osveženje i nepogode
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 69 povezanih

Eskalacija sukoba između Tajlanda i Kambodže sa značajnim civilnim žrtvama, evakuacijama i diplomatskim tenzijama
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 34 povezane

Prenos, Oleksandrija - Partizan: Blagojević odredio sastav, i to kakav
Večernje novosti pre 39 minutajoš 61 povezana

Končar D&ST u prvom polugodištu ostvario rast neto dobiti za 34 posto
SEEbiz pre 4 minutajoš 25 povezanih