Povezane vesti
Evo kako je Luče iz Kasidola izraslo u pravu damu: Fotografije iz prošlosti svedoče muzičkoj istoriji koju je ispisala (foto)…
Kurir 05.11.2023
Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković ove godine slavi 40 godina postojanja na estradi, a iza sebe ima niz hitova, projekata i inovacija koji sami za sebe govore o njenom uspehu. Dragana se na estradnom nebu pojavila sa samo 15 godina, a u… »
Zbog ovoga je postala najveća regionalna muzička zvezda: Dragana Mirković harala je devedesetih, evo u čemu je sve bila prva…
Kurir 05.11.2023
Imala je petnaest godina kada je snimila prvu ploču „Imam dečka nemirnog“. Pesma je postala hit, a stidljivo devojče preko noći je steklo milione obožavalaca. Rođeno je Luče iz Kasidola. Možete pretpostaviti da je reč o slavoj pevačici Dragani Mirković… »
Vesti dana »
Upozorenje RHMZ: Olujna košava u Srbiji, udari vetra orkanske jačine
NIN pre 16 minutajoš 27 povezanih
Šok u Melburnu: Novak direktno u četvrtfinalu, Menšik se povukao sa Australijan opena
Euronews pre 10 minutajoš 18 povezanih
AO - Tijen počistio Medvedeva za uspeh karijere, Zverev rutinski do četvrtfinala
Sportske.net pre 25 minutajoš 43 povezane
"Ja sam uznemiren sada..." Đoković se hitno oglasio zbog Sabalenke! "Ljut" je zbog onoga što je uradila Arina, o njegovom komentaru svi bruje!
Kurir pre 21 minutajoš 20 povezanih