Povezane vesti
"ČETIRI PUTA SU ME UDAVALI, DVAPUT ZA POKOJNIKE" Vera Matović nikad iskrenija: Zamisli, još mi kažu VERKA, DOBRO TEBI, DOBRO…
Kurir 05.11.2023
Folk pevačica Vera Matović bila je gošća emisije Pusti brigu na Kurir TV. Tom prilikom prisetila se anegdote kad su je mediji "udavali" za čoveka koji tad nije bio ni živ. -Udavali su me četiri puta. I to me dvaput udavali za neke pokojnike, majke mi… »
"PET PUTA SU me ŽIVU SAHRANJIVALI" Vera Matović: Jadna Merima me oplakala, morala sam da idem na TV da dokažem da nisam umrla…
Kurir 05.11.2023
Gostujući u emisiji Pusti brigu na Kurir TV pevačica narodne muzike Vera Matović otkrila je da su je pet puta živu sahranjivali. - Ja moram da kažem da sam pet puta bila razočarana u neke ljude jer su me pet puta sahranjivali. Pet puta sam oživela bila… »
Vesti dana »
Vetar od 100 km/h će vam duvati pravo u lice! Na snazi najveće upozorenje u Srbiji - 25, 26. i 28. januar će nas oduvati
Blic pre 51 minutajoš 27 povezanih
„Kreće F4 loženje“: Đoković sa oduševljenjem govorio o Zvezdi, prati i Partizan i vaterpoliste!
Hot sport pre 35 minutajoš 18 povezanih
AO - Tijen počistio Medvedeva za uspeh karijere, Zverev rutinski do četvrtfinala
Sportske.net pre 25 minutajoš 43 povezane
Novak u idealnom terminu ide po četvrtfinale Australijan opena
Sportske.net pre 1 satjoš 20 povezanih