Повезане вести
Додик: Предложићу да минимална плата у Републици Српској буде 1.050 конвертибилних марака
Политика 05.11.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик најавио је данас да ће влади, синдикату и послодавцима предложити да минимална плата у Републици Српској буде 1.050 марака (нешто више од 500 евра). „Ја ћу остати при свом предлогу да… »
Додик: Предложиц́у да минимална плата у Републици Српској буде 1.050 КМ
Вести онлине 05.11.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик најавио је данас да ц́е влади, синдикату и послодавцима предложити да минимална плата у Републици Српској буде 1.050 марака (нешто више од 500 евра). – Ја ц́у остати при свом предлогу да… »
Додик: Предложићу да минимална плата у Републици Српској буде 1.050 марака
Вечерње новости 05.11.2023
ПРЕДСЕДНИК Републике Српске Милорад Додик најавио је данас да ће влади, синдикату и послодавцима предложити да минимална плата у Републици Српској буде 1.050 марака (нешто више од 500 евра). Фото: Д. Поздеровић - Ја ћу остати при… »
Вести дана »

Ко је Ана Тришић Бабић? Од новинара до председника Републике Српске: Богата биографија наследнице Милорада Додика
Блиц пре 53 минутајош 3 повезане

ВЈТ: Један од осумњичених признао убиство у Херцеговачкој улици, други се бранио ћутањем
Данас пре 6 сатијош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 6 сатијош 1 повезана