Povezane vesti
Dodik: Predložiću da minimalna plata u Republici Srpskoj bude 1.050 konvertibilnih maraka
Politika 05.11.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je danas da će vladi, sindikatu i poslodavcima predložiti da minimalna plata u Republici Srpskoj bude 1.050 maraka (nešto više od 500 evra). „Ja ću ostati pri svom predlogu da minimalna plata u Republici… »
Dodik: Predložiću da minimalna plata u Republici Srpskoj bude 1.050 KM
Vesti online 05.11.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je danas da će vladi, sindikatu i poslodavcima predložiti da minimalna plata u Republici Srpskoj bude 1.050 maraka (nešto više od 500 evra). – Ja ću ostati pri svom predlogu da minimalna plata u… »
Dodik: Predložiću da minimalna plata u Republici Srpskoj bude 1.050 maraka
Večernje novosti 05.11.2023
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik najavio je danas da će vladi, sindikatu i poslodavcima predložiti da minimalna plata u Republici Srpskoj bude 1.050 maraka (nešto više od 500 evra). Foto: D. Pozderović - Ja ću ostati pri svom predlogu da… »
Vesti dana »
Izricanje presude Hašimu Tačiju: Dan odluke za bivše vođe OVK u Hagu, tužilaštvo traži ukupno 180 godina robije
Mondo pre 25 minutajoš 24 povezane
Od najavljenih koalicija do povlačenja iz izborne trke: Zašto deo opozicije sada staje uz Studentsku listu
Insajder pre 15 minutajoš 23 povezane
Vremenska prognoza za sredu, 16. septembar: Danas pretežno sunčano i toplije
Beta pre 30 minutajoš 21 povezana
UŽIVO: Kriza na Bliskom istoku IRGC: Oborili smo američki dron MQ-9 iznad ostrva Kešm
Euronews pre 55 minutajoš 12 povezanih
Muškarac lakše povređenjen u Ruzveltovoj ulici prilikom pada sa bicikla
Serbian News Media pre 30 minutajoš 25 povezanih