Povezane vesti
Horor u Obrenovcu! Pit bulovi napali ženu i njene sinove - "Otkinuli joj deo kože sa glave, završila u bolnici" - Vlasnik…
Kurir 05.11.2023
Četiri vlasnička psa rase pit bul danas su u Obrenovcu napali mešanca, a potom i komšinicu koja je pokušavala da ih razdvoji, kao i njene sinove i unuka, nezvanično saznaje Kurir. - Dok je komšinica pokušavala da odbrani svog psa od četiri… »
Psi napali ženu u Obrenovcu!? Sinovi i unuk pokušali da je spasu pa i oni izujedani, na putu ostalo parče kože
Telegraf 05.11.2023
Sumnja se da je reč o vlasničkim psima, te da je vlasnik komšija napadnute žene. Četiri vlasnička psa rase pit bul danas su u Obrenovcu navodno napali mešanca, a potom i komšinicu koja je pokušavala da ih razdvoji, kao i njene sinove i unuka… »
Vesti dana »

Stiže promena vremena: Pljuskovi, grmljavina i grad u pojedinim krajevima Srbije
Glas juga pre 2 satajoš 6 povezanih

Zaharova poziva Zapad na izvinjenje: Kleknite zbog laži o Sumiju; Severnokorejci postali ključni u ruskoj ratnoj taktici
RTS pre 1 satjoš 1 povezana

"Ja sam stranac u Srbiji": Voditeljka Daniela Boračeva je preminula, a ovako je pričala o sebi: "Srpski mi nije maternji"
Blic pre 7 satijoš 8 povezanih

Nastavljena blokada RTS: Studenti i građani okupljeni kod glavnog ulaza, blokirane Takovska i Ilije Garašanina (foto)
Blic pre 33 minutajoš 1 povezana