Povezane vesti
ISPOVEST „Muža sam upoznala na pešačkom, a kad smo počeli da živimo zajedno, rekla sam mu – izlaske možeš da zaboraviš“: Olja…
Nova 05.11.2023
U novoj epizodi emisije "Ispovest" autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, gostovala je pevačica Olja Karleuša. Olgica Karleuša, poznatija kao Olja, na estradi se pojavila 2003. godine, kada je izdala svoj prvi ablum „Žene lavice“ za „Grand“ produkciju… »
„Rijaliti u kom sam ja bila može u čitanke, ako poredimo s ovim sad“: Ispovest Olje Karleuše pogledajte večeras u 20h na…
Nova 05.11.2023
Večeras na portalu Nova.rs pogledajte novu epizodu emisije "Ispovest" u kojoj je svoju životnu priču ispričala Olja Karleuša. Olja Karleuša se na estradi pojavila 2003. godine, kada je izdala svoj prvi ablum „Žene lavice“ za „Grand“ produkciju. Dugi niz… »
Vesti dana »
"Nezahvalnici jedni": Tramp je upravo totalno pobesneo na Ukrajinu i Evropu i to usred pregovora
Blic pre 34 minutajoš 66 povezanih
Na dan izbora u RS duge kolone vozila iz Srbije na graničnom prelazu Trbušnica - Šepak
Beta pre 49 minutajoš 44 povezane
Eutanazija: Slovenija glasa na referendumu, Srbija i region i dalje čekaju
BBC News pre 1 satjoš 24 povezane
Odlaže se primena niže granice za aflatoksin u mleku - stroža pravila tek od 2026. godine
N1 Info pre 5 satijoš 11 povezanih
Habuš: Zadovoljan sam kako je protekao polumaraton, Bibićev rekord kruna sezone
B92 pre 4 minutajoš 22 povezane