Povezane vesti

Slobodna Bosna: Jedan od vodećih Putinovih ljudi u Srbiji nije po guštu ni samom Aleksandru Vučiću

Slobodna Bosna: Jedan od vodećih Putinovih ljudi u Srbiji nije po guštu ni samom Aleksandru Vučiću

Danas 06.11.2023
Doskorašnji direktor Bezbednosno informativne agencije Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da je odluku o ostavici doneo samostalno jer je smatrao „kako nema pravo da žrtvuje Srbiju zbog opstanka na toj funkciji“. Vulin je istakao kako je o svemu… »
Šabić: Otkako je SAD stavio Vulina na crnu listu bilo je jasno da će ga Vučić pustiti niz vodu

Šabić: Otkako je SAD stavio Vulina na crnu listu bilo je jasno da će ga Vučić pustiti niz vodu

Nova 06.11.2023
Advokat Rodoljub Šabić bio je gost jutarnjeg programa "Probudi se" i kometarisao je pozadinu Vulinovog odlaska sa mesta šefa Bezbednosno informativne agencije (BIA). – Već pre nekoliko meseci je bilo jasno da će Vulin otići, bilo je samo pitanje… »
Vulin posle ostavke Vučić mi je rekao da ostavlja meni i mojoj savesti da odlučim šta ću da radim

Vulin posle ostavke Vučić mi je rekao da ostavlja meni i mojoj savesti da odlučim šta ću da radim

Dnevnik 06.11.2023
Doskorašnji direktor Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Aleksandar Vulin rekao da je od prvog dana imenovanja za šefa BIA bilo pritisaka. On je za TV Pink rekao da je sam odlučio da podnese ostavku, ne neko drugi, kao i da je o tome obavestio… »
Vulin o ostavci: Sada velike sile Zapada pokušavaju oboriti Aleksandra Vučića

Vulin o ostavci: Sada velike sile Zapada pokušavaju oboriti Aleksandra Vučića

SEEbiz 06.11.2023
BEOGRAD - Aleksandar Vulin, donedavni šef Bezbedonosno-informativne agencije (BIA), rekao je da je od prvog dana njegovog imenovanja za direktora Agencije bilo pritisaka. BIA je u Srbiji ono što je u Hrvatskoj SOA. Vulin je za TV Pink kazao da je sam… »
Oglasio se Vulin o ostavci: Vučić mi dao da sam odlučim

Oglasio se Vulin o ostavci: Vučić mi dao da sam odlučim

Vreme 06.11.2023
Politika "Podneo sam ostavku jer sam smatrao da nemam pravo da žrtvujem Srbiju, zbog svog ostanka na funkciji", rekao je doskorašnji direktor Bezbednosno-informativne agencije Pročitajte još Ostavka direktora BIA: Srpska glava Aleksandra Vulina… »
Vulin o tome zašto je podneo ostavku na funkciju direktora BIA: “Nisam želeo da žrtvujem Srbiju zbog sebe”

Vulin o tome zašto je podneo ostavku na funkciju direktora BIA: “Nisam želeo da žrtvujem Srbiju zbog sebe”

Danas 05.11.2023
Ostavku na poziciju direktora Bezbedonosno informativne agencije podneo sam jer nisam želeo da moj ostanak na toj funkciji bude opravdanje za uvođenje sankcija našoj zemlji. Nisam želeo da žrtvujem Srbiju zbog sebe – izjavio je večeras direktor… »

Vesti dana »