Повезане вести
Слободна Босна: Један од водећих Путинових људи у Србији није по гушту ни самом Александру Вучићу
Данас 06.11.2023
Доскорашњи директор Безбедносно информативне агенције Србије Александар Вулин изјавио је да је одлуку о оставици донео самостално јер је сматрао „како нема право да жртвује Србију због опстанка на тој функцији“. Вулин је истакао… »
Шабић: Откако је САД ставио Вулина на црну листу било је јасно да ће га Вучић пустити низ воду
Нова 06.11.2023
Адвокат Родољуб Шабић био је гост јутарњег програма "Пробуди се" и кометарисао је позадину Вулиновог одласка са места шефа Безбедносно информативне агенције (БИА). – Већ пре неколико месеци је било јасно да ће Вулин отићи, било… »
Вулин о оставци: Сада велике силе Запада покушавају оборити Александра Вучића
СЕЕбиз 06.11.2023
БЕОГРАД - Александар Вулин, донедавни шеф Безбедоносно-информативне агенције (БИА), рекао је да је од првог дана његовог именовања за директора Агенције било притисака. БИА је у Србији оно што је у Хрватској СОА. Вулин је за ТВ… »
Огласио се Вулин о оставци: Вучић ми дао да сам одлучим
Време 06.11.2023
Политика "Поднео сам оставку јер сам сматрао да немам право да жртвујем Србију, због свог останка на функцији", рекао је доскорашњи директор Безбедносно-информативне агенције Прочитајте још Оставка директора БИА: Српска глава… »
Вулин о томе зашто је поднео оставку на функцију директора БИА: “Нисам желео да жртвујем Србију због себе”
Данас 05.11.2023
Оставку на позицију директора Безбедоносно информативне агенције поднео сам јер нисам желео да мој останак на тој функцији буде оправдање за увођење санкција нашој земљи. Нисам желео да жртвујем Србију због себе – изјавио је… »
Вести дана »
Инцидент на Новом Београду: Шапић оптужен за физички напад на одборницу
Наслови.аи пре 22 минутајош 161 повезана
Метеоролог: Наредних седам до десет дана натпросечно топло, суво и сунчано
РТВ Нови Пазар пре 2 сатајош 39 повезаних
Ево да ли Виз Ер остаје у Србији: Спорни правилник одложен, ево шта сада следи за београдску базу јефтиног авио-превозника
Курир пре 1 сатјош 19 повезаних
Трагедија у Словачкој: Ученик напао ножем наставнице и ученицу
Наслови.аи пре 52 минутајош 15 повезаних