Povezane vesti

Minut me delio od smrti! Preživeli rudar o tragediji u Zaječaru - "Loše mi je, sahranio sam kolegu" (foto)

Minut me delio od smrti! Preživeli rudar o tragediji u Zaječaru - "Loše mi je, sahranio sam kolegu" (foto)

Mondo 06.11.2023
Slobodan Nikolić, rudar koji je preživeo nesreću u rudniku u Zaječaru, je sahranio dvojicu dobrih kolega i prijatelja. Slobodan Nikolić, rudar koji je preživeo nesreću u rudniku u Zaječaru, je sahranio dvojicu dobrih kolega i prijatelja. Dva… »
"Sahranio sam kolegu, danas moram: Drugog!" Potresna ispovest rudara koji je preživeo tragediju u zaječarskom rudniku…

"Sahranio sam kolegu, danas moram: Drugog!" Potresna ispovest rudara koji je preživeo tragediju u zaječarskom rudniku…

Blic 06.11.2023
Rudar Slobodan Nikolić (53) iz okoline Zaječara koji je preživeo tragediju u petak kada su dvojica njegovih kolega nastradala detaljno je za Kurir opisao kako je do nje došlo i na koji način je uspeo da "sačuva živu glavu". Pa da podsetimo… »
Koliko je još rudnika u Srbiji u očajnom stanju?

Koliko je još rudnika u Srbiji u očajnom stanju?

Nova 06.11.2023
Republička rudarska inspekcija ustanovila je da je do pogibije dvojice radnika u petak u rudniku Lubnica kod Zaječara došlo tokom čišćenja zalepljenog uglja na obodima bunkera, prilikomkog su radnici naprasno propali kroz ugalj. Da li je i ko… »
Udovica ostala sama sa dvoje dece: Porodica Dejana koji je stradao u rudniku kod Zaječara neutešna: "Ne mogu da se pomirim…

Udovica ostala sama sa dvoje dece: Porodica Dejana koji je stradao u rudniku kod Zaječara neutešna: "Ne mogu da se pomirim…

Blic 05.11.2023
Dejan K. (42) iz okoline Zaječara preminuo je prekjuče nakon što je zajedno sa kolegom Ljubišom B. (55) tokom separacije uglja, propao do dna bunkera koji je visine oko šest metara. Kako smo ranije pisali, do nesreće u rudniku "Lubnica" kod… »

Vesti dana »