Повезане вести

Новакова нова епизода српског ината

Новакова нова епизода српског ината

Политика 06.11.2023
После тријумфа на Мастерсу у Паризу чини се да не постоји та бол и тај здравствени проблем који Новака Ђоковића може да спречи у ономе што је наумио, а то је увек, искључиво пут ка титули. По сет су му узели Талон Грикспор… »
Велики тријумф Новака Ђоковића у Паризу Да освојим све турнире на којима учествујем

Велики тријумф Новака Ђоковића у Паризу Да освојим све турнире на којима учествујем

Дневник 06.11.2023
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић наставља да помера границе. Титулом у Партизу и победом над Григором Димитровом у финалу дошао је до 40. мастерс титуле и 97. укупно. Уједно, само му једна победа на Завршном мастерсу фали… »
Новинар у Паризу после меча питао Ђоковића за стомачни вирус своје супруге, српски тенисер му дао овај савет

Новинар у Паризу после меча питао Ђоковића за стомачни вирус своје супруге, српски тенисер му дао овај савет

Данас 06.11.2023
Новак Ђоковић је тријумфом у Паризу против Григора Димитрова (6:4, 6:3) стигао до 40. мастерс титуле у каријери. Ово је шести трофеј Ђоковића ове сезоне, а укупно 97. титула у каријери и њу је успео да освоји упркос томе што га… »
Мерси Берси: Новакове две неочекиване талије, у Паризу пукло тло и брука навијача, а Ђоковић никада није био пркоснији

Мерси Берси: Новакове две неочекиване талије, у Паризу пукло тло и брука навијача, а Ђоковић никада није био пркоснији

Нова 06.11.2023
Бескрајни, плави круг. У њему, звезда. Мало ко је сигурно очекивао да ће чувени цитат из романа „Сеобе“ Милоша Црњаског нека послужити да се одреди оно што ради један српски спортиста. Ипак, није то било који, већ најбољи у… »
Аура и м..а: Ђоковићев гас до даске на терену и ван њега

Аура и м..а: Ђоковићев гас до даске на терену и ван њега

Спорт клуб 06.11.2023
„Нико није непобедив, али ми је драго да постоји аура око мене, да људи сматрају да сам непобедив и да играчи то осећају на терену. То ми је јако важно, желим да то они осете јер ме то ставља у менталну предност у односу на… »
„Чудесно је како сам то успео, била је то ванредна појава“: Ђоковић открио оно што је сакрио од свих у Паризу, а онда…

„Чудесно је како сам то успео, била је то ванредна појава“: Ђоковић открио оно што је сакрио од свих у Паризу, а онда…

Нова 06.11.2023
Новак Ђоковић је још једном потврдио оно звање које га прати на сваком кораку од освајања УС Опена. Показао је због чега је најбољи свих времена. Управо те мале разлике, управо то да у мечевима када све делује изједначено… »

Вести дана »