Povezane vesti

Si-Džej Mekalum mora na pauzu

Si-Džej Mekalum mora na pauzu

Danas 06.11.2023
Nju Orleans Pelikansi objavili su da je Si-Džeju Mekalumu dijagnostivan pneumotoraks. Prisustvo vazduha u desnoj plućnoj maramici zapaženo je u nedelju ujutru prilikom pregleda. Ovo je drugi put da je Mekalum doživeo kolaps pluća. Zbog ovog problema… »
Si Džej Mekolum doživeo kolaps pluća

Si Džej Mekolum doživeo kolaps pluća

Sportski žurnal 06.11.2023
Nju Orleans saopštio da će njihova zvezda odsustvovati duže vreme sa parketa. Košarkaški klub Nju Orleans saopštio je danas da će Si-Džej Mekolum odsustvovati duže vremena van terena zbog malog pneumotoraksa u desnom plućnom krilu. U saopštenju… »
Si-Džej Mekolum mora da pauzira

Si-Džej Mekolum mora da pauzira

Sport klub 06.11.2023
Nju Orleans Pelikansi objavili su da je Si-Džeju Mekolumu dijagnostivan pneumotoraks. Mali pneumotoraks, prisustvo vazduha u desnoj plućnoj maramici, zapažen je u nedelju ujutru prilikom pregleda. Dodatni pregled biće obavljen u narednih 48 sati kako… »
NBA zvezda opet ima probleme sa plućima

NBA zvezda opet ima probleme sa plućima

Sportske.net 06.11.2023
Asu Nju Orleans Pelikansa Si Džej Mekolumu dignostifikovana je bolest pluća pneumotoraks, odnosno kolaps pluća. Tokom pregleda se videlo prisustvo vazduha u desnoj plućnoj maramici. Biće obavljen dodatni pregled u narednih 48 sati kako bi se utvrdilo… »

Vesti dana »