Povezane vesti
Dodik: Stravični zločin nad 126 boraca Vojske Republike Srpske već 31 godinu bez kazne
Euronews 06.11.2023
Na Glođanskom brdu kod Zvornika danas će biti služen parastos, položeni venci i zapaljene sveće povodom obeležavanja 31 godine od stradanja 126 boraca Vojske Republike Srpske, a predsednik Republike Srpske Milorad Dodik podseća da se na tom mestu na… »
Dodik: Stravični zločin nad 126 boraca Vojske Republike Srpske još bez kazne
RTV 06.11.2023
ZVORNIK - Na Glođanskom brdu kod Zvornika danas će biti služen parastos, položeni venci i zapaljene sveće povodom obeležavanja 31 godine od stradanja 126 boraca Vojske Republike Srpske, a predsednik Republike Srpske Milorad Dodik podseća da se na tom… »
Vesti dana »

Uživo elita 8: Finale Stefan Karić došao do visoke pozicije! Pejinoj mami Zlati nije dobro: "Tresem se", direktno se obratila Eni: "granice nemaš" (foto/video)
Blic pre 16 minutajoš 22 povezane

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 16 minutajoš 12 povezanih

Niko nije video! Evo ko je došao da sačeka Gastoza: Krije se od kamera sve vreme, sada uhvaćena u Šimanovcima
Telegraf pre 3 satajoš 5 povezanih

"Tražiću DNK da bih dokazao mami da je Dete moje" Munjez otkrio planove nakon Elite: Njoj mora da se dodvorim
Kurir pre 1 satjoš 4 povezane