Povezane vesti
Objavljena zbirka pesama Srđana Dragojevića
Politika 06.11.2023
Izdavačka kuća „Booka”, kao drugu knjigu u okviru svoje edicije poezije, početkom novembra objavila je zbirku pesama „Katkad je dobro pročitati neku knjigu da ne ispadnete glupi u društvu” Srđana Dragojevića, filmskog stvaraoca čiji su filmovi obeležili… »
Reizdanje zbirke pesama: Poezija Srđana Dragojevića iz njegove mladalačke i buntovne faze
Nova 06.11.2023
Izdavačka kuća Booka, kao drugu knjigu u okviru svoje edicije poezije, početkom novembra objavila je zbirku pesama „Katkad je dobro pročitati neku knjigu da ne ispadnete glupi u društvu“ reditelja Srđana Dragojevića. Zbirka izabranih Dragojevićevih… »
Vesti dana »

Komemorativne šetnje za žrtve u padu nadstrešnice u Novom Sadu: Sveće, cveće i 16 minuta tišine (foto, video)
Blic pre 54 minutajoš 58 povezanih

Oglasila se Sandra Božić: Napadnuta sam na ulici zbog višegodišnje kampanje koja se vodi protiv mene
Telegraf pre 58 minutajoš 29 povezanih

"On mene nije zvao kad sam polomio ruku, razočarao me je..." Đani ogorčen na Darka Lazića, ne želi da čuje za njega: Nova drama na estradi
Kurir pre 39 minutajoš 23 povezane

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 112 povezane