Повезане вести

"Тешко ми је да причам..." Зорица Марковић потресена Радашиновом смрћу, он је обожавао, а ево зашто нису осталу у контакту…

"Тешко ми је да причам..." Зорица Марковић потресена Радашиновом смрћу, он је обожавао, а ево зашто нису осталу у контакту…

Курир 06.11.2023
Зорица Марковић огласила се након што је сазнала да је њен некадашњи цимер из ријалитија ,,Фарма 6" Радиша Миљковић познатија као Радашин изненада преминуо. Познато је да је Радашин за живота рекао да му је највећа жеља да… »
Умро Радашин из великог брата: Огласио се његов кум: "Јуче сам био у селу и био је критично, а онда је преминуо"

Умро Радашин из великог брата: Огласио се његов кум: "Јуче сам био у селу и био је критично, а онда је преминуо"

Блиц 06.11.2023
Учесник ријалити програма "Велики брат" и "Фарма" Радиша Миљковић, познатији као Радашин умро је ноћас у свом родном селу Љуптен, између Алексинца и Ниша. Радашинов кум тужне вести потврдио је за "Блиц". - Умро је ноћас. Јуче… »
"Кад је упознам, могу и да умрем" Ова певачица је била Радашинова највећа жеља, омиљена је у народу и позната по бритком…

"Кад је упознам, могу и да умрем" Ова певачица је била Радашинова највећа жеља, омиљена је у народу и позната по бритком…

Курир 06.11.2023
Радиша Миљковић, познатији као Радашин из села Љуптен између Алексинца и Ниша, привукао је пажњу учешћем у Великом брату, као и на Фарми, преминуо је како је за медије потврдио његов кум. Оно што нико не зна јесте да му је… »
"САД су ме сви заборавили, а некад су ме пратили у стопу" Последњи интервју Радашина за Курир: Овде је живео с породицом…

"САД су ме сви заборавили, а некад су ме пратили у стопу" Последњи интервју Радашина за Курир: Овде је живео с породицом…

Курир 06.11.2023
Радиша Миљковић како домаћи медији сазнају преминуо је јуче а ову тужну вест потврдио је и његов кум. Из алексиначког села Љуптен, познат као Радашин, он је постао популаран због учешћа у „Великим брату“, а потом је учествовао… »

Вести дана »