Povezane vesti
Roze čuva identitet anonimnog "partizanovca": "Nije mi pomogao"
Sportske.net 06.11.2023
Trener fudbalera Lajpciga Marko Roze ni ovog puta nije želeo da otkrije identitet "partizanovca" iz Beograda koji mu je pred prvi meč dostavio poklon. Njegovi igrači su trenirali ove večeri pod reflektorima stadiona "Rajko Mitić" uoči duela sa… »
Ovo je sastav zvezde za Lajpcig: Baharov juriš u Ligi šampiona i vera u dete kluba!
Mondo 06.11.2023
Barak Bahar ima dileme pred četvrti meč u grupnoj fazi Lige šampiona, ali i najmanje tri igrača koje niko ne može da pomeri iz tima. Barak Bahar ima dileme pred četvrti meč u grupnoj fazi Lige šampiona, ali i najmanje tri igrača koje niko ne… »
Ko je anonimni partizanovac? Neću da kažem! Trener Red Bul Lajpciga na Marakani: Ne, nije mi pomogao!
Mondo 06.11.2023
Trećeplasirani tim Bundesa iz prošle sezone prvi put gostuje na stadionu "Rajko Mitić", a njegov trener je već bio u domu crveno-belih. Trećeplasirani tim Bundesa iz prošle sezone prvi put gostuje na stadionu "Rajko Mitić", a njegov trener je već… »
Tog dana sam na marakani pretrčao 16 km! Posle 32 godine, progovorio o Zvezda - Bajern: Čuvala me policija!
Mondo 06.11.2023
Poznati arbitar Bruno Galer govorio je o susretu Crvene zvezde i Bajerna 1991. godine u Beogradu. Poznati arbitar Bruno Galer govorio je o susretu Crvene zvezde i Bajerna 1991. godine u Beogradu. Lajpcig stiže u Beograd na meč protiv Crvene zvezde u… »
Ne mogu svi da budu skupi stranci, neko mora Pavkov! Navijači još slave Milana - Baharu treba takav heroj!
Mondo 06.11.2023
Traži se novi crveno-beli heroj, neko ko će Lajpcig srušiti onako kako je Milan Pavkov Liverpul. Traži se novi crveno-beli heroj, neko ko će Lajpcig srušiti onako kako je Milan Pavkov Liverpul. Fudbaleri Crvene zvezde "preživeli" su meč protiv… »
Veliko iznenađenje! Poznato gde Zvezda ide na pripreme, menja lokaciju posle dosta vremena
Mondo 06.11.2023
Navikli smo da Crvena zvezda uglavnom ide na istu lokaciju tokom priprema, a ovoga puta je napravljena promena. Navikli smo da Crvena zvezda uglavnom ide na istu lokaciju tokom priprema, a ovoga puta je napravljena promena. Crvenu zvezdu u utorak od 21.00… »
Vesti dana »
Na Aranđelovdan stiže jako zahlađenje i sneg! Meteorolog najavio vremensku klackalicu: Od ovog datuma kreće olujni vetar
Kurir pre 8 minutajoš 14 povezanih
Sjevernokorejski čelnik naredio masovnu proizvodnju dronova samoubica
Al Jazeera pre 1 satjoš 6 povezanih
Policija upala u kuću ministra zdravlja Hrvatske, na meti istrage još lekara i direktora bolnica
Blic pre 38 minutajoš 8 povezanih