Повезане вести
Ко је анонимни партизановац? Нећу да кажем! Тренер Ред Бул Лајпцига на Маракани: Не, није ми помогао!
Мондо 06.11.2023
Трећепласирани тим Бундеса из прошле сезоне први пут гостује на стадиону "Рајко Митић", а његов тренер је већ био у дому црвено-белих. Трећепласирани тим Бундеса из прошле сезоне први пут гостује на стадиону "Рајко Митић", а… »
Ово је састав звезде за Лајпциг: Бахаров јуриш у Лиги шампиона и вера у дете клуба!
Мондо 06.11.2023
Барак Бахар има дилеме пред четврти меч у групној фази Лиге шампиона, али и најмање три играча које нико не може да помери из тима. Барак Бахар има дилеме пред четврти меч у групној фази Лиге шампиона, али и најмање три играча… »
Розе чува идентитет анонимног "партизановца": "Није ми помогао"
Спортске.нет 06.11.2023
Тренер фудбалера Лајпцига Марко Розе ни овог пута није желео да открије идентитет "партизановца" из Београда који му је пред први меч доставио поклон. Његови играчи су тренирали ове вечери под рефлекторима стадиона "Рајко Митић"… »
Тог дана сам на маракани претрчао 16 км! После 32 године, проговорио о Звезда - Бајерн: Чувала ме полиција!
Мондо 06.11.2023
Познати арбитар Бруно Галер говорио је о сусрету Црвене звезде и Бајерна 1991. године у Београду. Познати арбитар Бруно Галер говорио је о сусрету Црвене звезде и Бајерна 1991. године у Београду. Лајпциг стиже у Београд на меч… »
Не могу сви да буду скупи странци, неко мора Павков! Навијачи још славе Милана - Бахару треба такав херој!
Мондо 06.11.2023
Тражи се нови црвено-бели херој, неко ко ће Лајпциг срушити онако како је Милан Павков Ливерпул. Тражи се нови црвено-бели херој, неко ко ће Лајпциг срушити онако како је Милан Павков Ливерпул. Фудбалери Црвене звезде "преживели"… »
Велико изненађење! Познато где Звезда иде на припреме, мења локацију после доста времена
Мондо 06.11.2023
Навикли смо да Црвена звезда углавном иде на исту локацију током припрема, а овога пута је направљена промена. Навикли смо да Црвена звезда углавном иде на исту локацију током припрема, а овога пута је направљена промена… »
Вести дана »
Удружење банака: У сарадњи са НБС банке ће обуставити промет са НИС АД уколико до предвиђеног рока не добије лиценцу за пословање
Н1 Инфо пре 3 сатајош 51 повезана
У Новом Саду обележен Светски дан борбе против насиља над женама: "Не пристајемо на тишину!"
Н1 Инфо пре 1 сатјош 44 повезане
Први пацијент из Србије стигао у Москву где ће примити нову вакцину против рака
Телеграф пре 7 сатијош 15 повезаних
"Пристали су" Американци пренели вести које су сви чекали: Ускоро пада судбоносна одлука, Зеленски се спрема за пут од животне важности
Блиц пре 1 сатјош 63 повезане
Брнабић обећала да ће посланицима бити омогућен пролаз до Народне скупштине у наредна 2 дана
Недељник пре 24 минутајош 25 повезаних